Skip to main content

:: new sem ::


assalamualaikum kawan-kawan!


cam bahagia je dye boley jumpe kawan-kawan ea? cam dye sorang je ade kawan ea? ehhhh! sebulan lebey ta jumpe, musti r rindu~ cop! tade maknenye na rindu-rinduan! 4taon lagi na bersama,, tapi tape, kita bina memori bersama okeyh? sumpah geli ngan ayat ' bina memori bersama',, =.="


ahad hari tu, pagi-pagi da bertolak dari umah,, esoknye, ai senin, na daftar da,, so, sem baru pom da bermula,, PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN SEMESTER SATU AMBILAN JANUARI 2011,, pergh! gile panjang name course! meh na pendekkan,, PISMP SEM 1 AMBILAN JAN / 11,, haha! baru masok ijazah ye nyah?? eh! ape kau kesah?!


actually, da 1taon setengah kat IPG neyh,, name course len,, PERSEDIAAN PROGRAM IJAZAH SARJANA MUDA PERGURUAN,, highlite cket - PERSEDIAAN - setaon setengah tu baru persediaan,, lebey kurang cam asasi / matrik r,, tapi tape,, alhamdulillah, sume berjalan ngan lancar,, =D


result untuk sem3 pom da dapat,, alhamdulliah~ chantek jerk nombor,, haha! tapi tengok yang da terkumpul, down balik,, =.='  still, alhamdulillah~ =D

tyme exam, 'no facebook' tu penting! letak depan lappy,,

new sem, new books, new syllibus, new lecturers, new orientation day~ yang ta new nye, bilik,, haha! still da same,, orientasi neyh yang ta besh lam bebanyak,, =.=" walaupon dua hari jerk, tapi sungguh-teramat-memang bosannnnnn-sampai-rase-na-lari-masok-bilik-pastu-kunci-ta-mo-orientasi,, =.="

ehem! air tu penting,, klo ta, otak ta jalan punyer,, =D

taklimat taklimat taklimat & taklimat,, & fer sure, kau cakap kat depan, aku tido kat belakang,, haha! bosannnnnnn!! tahan je ler,, dari orientasi mase mule-mule jejak kaki kat cini, baek agy dengar taklimat yang bosan neyh,, bersyukur la kau wahai Anis,, alhamdulillah~


esok last orientasi,, pastu kuliah + kelas + amali + lab akan bermula,, prepare urself babeyh! this sem will be the taf sem fer u dear~ badan da penat dek kerana asyik jatuh je dari kul9 malam sampai kul11,, =.="


na rehat & tido da,, papai~

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…