Skip to main content

$$$$$ kaching! kaching! =D


assalamualaikum billion-air million-air!


udara je banyak,, juta juta lemon udara! hehehe~ entah pape yang dikarutkan,, okeyh! straight to da point,, sebenarnye, mata saya sedang besinar-sinar bling-bling skam neyh,, haha! kenape?? sebab saya buh lampu lip lap lip lap kat mata saya,, muahahahahaha! 


tadela! mau kene renjatan elektrik, baru ta ley tengok duit bling-bling,, sebenornye, elaon da masyukkkkkk! hehehe~ so, saya & kawan-kawan seperjuangan di medan perang da ta jadi na pegi perang da sebab sume mata kuar duit da,, bukannye sume mate dorang tetibe jadik mesin ATM! bukan lerrrrrr~ cube cakap, sape punyer mata ta kuar tulisan 'duit oh duit' kalo tetibe lam bank korang yang ade duit spuloh hengget tetibe ade RM 3K +++++ ?!!! sila tolak secara slow pacik macik usahawan, billion-air, million-air, lemon-air & jugak manusia yang memang da banyak duit,,


klo duit neyh?? time kaseh je la,, hehe~

mau na pegi bank suh usulkan buh geriji besi, laser, pagar besi, pagar letrik, otromen, pawe rengges kat mesin ATM & jugak bank tersebot,, uishhh~ sayang betol duet dye kan,, haha! klo awk ta kuarkan duet tu cik Anis, awak na makan ape agaknye ye?? awak na beli buku cane ye?? awak na beli barang cane ye?? mintak ngan mak ayah awak ea?? pastu, duet awak buat pekasam?? wahhhhh! seronok + bersyukur + mintak supaya ade anak ramai macam awak cik Anis!


hello! klo mak bapak billion million lemon lemon-air pom boley bankrup ade anak cam awak cik Anis,, haish~ saya da pikirkan supaya duet saya beranak pinak! hahahaha~ bukan suh angsa makan duet saya pastu kuarkan telor mas! SAHAM! yup,, hehe~ 


yay! kaya! kaya! bukan roti kaya!!!!

tapi ade risiko kan? ape barang namenye saham klo tade risiko? pastu, yang awak na pegi letak beribu buat ape? letak sikit sudaaaaa~ ok dah! da panjang bebel,, taTa! g2 je awak stop?? yela,, yela,, 





assalamualaikum~
=D







p/s : balik cuti a.k.a bawak balik sekalik report lab + tutorial falsafah,, =.="

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…