cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, January 14, 2011

first contest :: CONTEST KAMI KEMBARKAH ::



lewat-lewat malam, baru na godek-godek lappy,, al-maklumla, baru balik dari forum maal hijrah,, baek kan? baek kan? hehe~ pas duk godek-godek lappy, tetibe tetengok satu amaran eh! pelawaan dari cik ninie tersayang pasal CONTEST KAMI KEMBARKAH,, actually, neyh pes time join contest,, jadik, ta bape reti,, hehe~ kire junior ler,, jangan isau! saya usahakan jugak untuk penuhi impian cik ninie yang telah tag saya dari tuan asal punyer contest neyh, cik dina,, =D


contest yang sangaaaat lah menarik untuk di join! ta susah pom,, =D kite kene citer pasal belangkas! =D ape pulak belangkas! silap silap! kite kene citer tentang kawan yang boley dikatakan kalo pegi mane-mane, musti dye ade untuk kite,, bak kata simpulan bahasa melayu, macam belangkas,, cewah!! besh kan contest neyh,, jom tengok syarat-syaratnya,,



1. buat satu entry bertajuk 'CONTEST KAMI KEMBARKAH'

2. semua blogger pun dialu-alu join contest nie...tak kira laki or perempuan pun boleh join...

3. WAJIB laa jadi follower FairyFysha kalau nak join contest nie....senang nanti nak tahu update terkini..

4. WAJIB letak banner contest ini kat sidebar blog korang yerk..(untuk promosi...hehe..)opss...jangan lupe link kan entry contest nie tau...

5. cerita serba sedikit laa pasal contest nie...

6. lepas join jangan lupa tau tinggalkan link korang kat tempat comment CONTEST nie...

7. kalau rajin tag laa 3 orang or lebih kawan blogger korang...jangan lupe inform mereka sekali tau...lagi ramai join lagi menarik kan...=)


diambil teros tanpa sebarang paksaan mahupun road-block dari blog tuan empunya contest,, hehe~


jom continue!
neyh la belangkas saya yang melekat kat saya tu,, =D

dye sangatlah lucu sampai boley pecah perut,,
cube la borak ngan dye klo na tau cane rase pecah perut tu,, =D



cik ninie kasik 4 gambo,, saya sebagai seorang yang pemalu lagi low profile, kasik 3 cukup ler walaupun saya ase cik dina na satu je kot,, haha! oh! untuk pengetahuan korang lagi contest neyh bukan untuk muka yang seiras! saya & belangkas saya tu, KEBETULAN sahaja,, takdir Allah ayng temukan kitorang,, meh na citer lebey lanjut,, =D

mak dye bagi nama dye NUR FARAHIDA BINTI ZULKIFLI,, pastu, mak dye lahirkan dye pada 21 SEPTEMBER 1990,, boley panggil dye Farah,, cane boley kenal dye? panjang citernye tapi akan saya pendekkan,, 


tempat temuduga IPG sama - IPG Kota Bharu -
kumpulan temuduga sama
dapat IPG yang sama - IPG KDRI-
satu unit yang sama - sains -
satu kelas yang sama - sains 2 -
&
satu bilik yang sama
&&&
kadang-kadang sekatil,, haha!
*pssssttt! kami penakut,, =.="


semuanya KEBETULAN,, dye orang pertama yang tegur saya mase hari daftar kat IPG neyh,, saya kan over pemalu,, jalan tunduk bawah jer,, haha! dye senang sangat tegur orang sebab dye peramah,, pastu, dye neyh jenis yang berterus terang,, ' berkata benarlah walaupun ianya menyakitkan',, itu yang selalu dye pesan untuk saya tapi ehem! hehe~ dye tegur saya ape yang ta baek,, memang kawan sejati r orang cakap,,


klo dah sekelas sama, bilik pom sama, memang belangkas guna gam gajah r kan,, haha! dalam gelak-gelak gila-gila dye pom, ade tegasnya,, jangan ler carik pasal ngan dye terutama klo time tido,, * both of us love to sleep,, =D * apa yang pasti, dye sangatlah baek & sangatlah lucu,, klo sehari ta buat orang gelak, memang ta sah kot,, konon na senyap, ta mo bercakap,, dye berjaya lakukannya dalam masa 5 minit sahaja! see?? she's so talkactive,, 


mase mula-mula jejakkan kaki kat IPG neyh, sume orang tanya, "kembar ke?" klo selisih tu, klo ta pandang dua kali memang ta sah,, haha! klo kitorang malas sangat na jawab, kitorang ya kan je,, klo ta, kitorang kne explain panjang + dengar dorang duk cakap ta percaya muka sama,, hehe~ terima kaseh & syukur di atas anugerah Ilahi yang diberi,, Alhamdulillah~


asenye da panjang lebar da entry neyh,, excited punyer pasal,, hikhikhik~ pastu, na ucap time kaseh ta terhingga untuk cik ninie kerana tag saya & untuk cik dina sebab contest yang menarik + berjaya tarik perhatian saya untuk join contest neyh,, =D


mase untuk mengetag!


cik rabiatul yang shomel gitu






p/s : name dye FARAHIDA & nama saya FARHANIS,, kebetulan~ =D

7 comments:

Mohd Suffian said...

miahahaha...
memang sama ah muke korang...
tapi muke kawan awak tu cam garang sket,
hehehe...

DiNa RiaNa said...

MEMANG SEIRAS..
SAMA-SAMA COMEL..
NEWAY..
THX 4 D ADD...
GUD LUCK YAA~~
=)

hunnys~ said...

:: cupee ::
hehe~
time kaseh!
=D
dye ta garang pom sbnrnye,,
=D

hunnys~ said...

:: dina ::
thnx fer da sweet contest too,,
=D

Mohd Suffian said...

sama-sama,
tapi takpe,
awak cakap je kat dia, saye cakap dia nampak cam garang,
heeeee...

hunnys~ said...

ta mau sy,,
hehe~

Mohd Suffian said...

cehhh

:: heart wif u ::