Skip to main content

cik wook & cik etong ..... bergabung!!

ini kesah cik wook & sahabat baeknye, cik etong,,

cik wook & cik etong
cik wook & cik etong neyh bukannye pelakon tambahan mahupun heroin mane-mane cerite,, gambar di atas diambil semase mereka berada di Korea sempena pelancaran produk sulung mereka,,

oh! sebelom cerita dilanjutkan, cik wook & cik etong hanyalah penulis buku resipi yang ta bape na berjaya atau berkembang mahupun kembang idong atau kembang badan disebabkan oleh keadaan semasa dimane rakan-rakan mereka yang lain telah memilih untuk menulis buku resipi juga,, maka lingkoplah cik wook & cik etong,,



kawan-kawan cik wook & cik etong yang telah berjaya


lalu, cik wook dengan rase ta pueh atynye telah mengajak cik etong untuk bekerjasama memajukan diri sendiri dengan mengembangkan hidong eh! kerjaya mereka dari seorang penulih resipi ' jejak bayi bagi remaja untuk memasak' atau dalam bahasa inggerisnya 'baby steps for teenagers to cook',,


setelah penat berpikir, maka keluarlah idea gila cik wook untuk menghasilkan produk makanan,, apa yang pasti, idea cik wook tidak keluar berlari-lari dari kepale,, malah, idea tersebut tidaklah segila sehingga idea tersebut perlu di register ke ospital bahagia,, dengan bantuan cik etong, maka terhasil lah produk mereka,, jeng jeng jeng!

cik etong & produk mereka =D

cik wook gembira bersama produk mereka,, =D

maka, terkembanglah segala-galanya disebabkan oleh produk mereka yang telah berjaya malah terpasar ke oversea - sabah sarawak je pon -,, =D 





buat pencungkil gigi je rm100 tu cik wook??

pfft! pffttt! pfttt! kasik bunyik trompet sket cik etong!



sampai di sini jela citer cik wook & cik etong,, na tau citer menarik agy?? tunggu citer dari cik etong k! =D

Comments

Mohd Suffian said…
hahaha. hampehh. merepek sungguh...
hunnys~ said…
ape y merepek??
citer betol la~
hahaha!
Mohd Suffian said…
merepekkkk...
wekkk!!!
hunnys~ said…
hayyo~
citer betol la,,
try tny cik wook,,
haha!
-n0n0- said…
bengom laa mg ni anis.. giler ke ape merepek.. mg mne..?? dh kaya.. bila mau belanje ak..
hunnys~ said…
hahahaha~

ak ta gile agy lor,,
=D

ak dk kt rafft stone loni,,

uish!
xdam nop kayo agy lor,,
elaon blan3 kot!
=.="

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…