cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Saturday, December 31, 2011

thisLADY


she will turn to 22 years old; although she just reach 21 years old 2 months ago. haha!


p/s : bakal mengundi (bangga kot! haha! )

Thursday, December 29, 2011

YOU.




dear YOU.
terima kasih untuk segalanya.
terima kasih untuk persahabatan dan pertalian ini.
=D

Friday, December 23, 2011

tirai 2012

assalamualaikum. tirai 2012 saya yang akan dibuka tak sama macam orang lain. saya punya macam sekolah ye kawan-kawan. bakal guru =.=" sabor je lah~ budak-budak cuti, saya cuti. kelas pun dari pagi sampai ke petang. rehat pun waktu yang sama. ada perhimpunan. for 5years, this schedule will rotate; never fail.




[PENGUMUMAN RASMI]
 
Sesi pengkuliahan IPG KDRI bagi sesi 2012 akan bermula pada 4 Januari 2012 (Rabu). Bagi guru pelatih yang menginap di dalam kolej kediaman, anda boleh mengambil kunci pada hari bekerja iaitu pada hari Ahad, Isnin, atau Selasa. Selamat menjalani sesi pengkuliahan bagi tahun 2012. Harap maklum.
 
 


takwim sekolah =D

actually, not our takwim tapi kalau dah namanya takwim, sama je. hehe~

good luck for me  and my friends out there.

PISMP SCIENCE 2 SEM 3 INTAKE JANUARY 2011


p/s: dah lama duk IPG upenye aku neyh. it is about 2years and a half. there's another 3years to go. sabor je lah =.="

dearYOU


happy 2101days, dear YOU.




p/s : i hope your hand will get better soon so that i can see you with your bicycle, again. Amin~

Wednesday, December 21, 2011

hey.you.i.miss.you.


i found those from my tumblr =D kinda sweet.




hai my alprazolam =D

Monday, December 19, 2011


haiwan ini sangat melampau kiutnya!
nak melompat keluar hati bila tengok haiwan ni.
please~
belikan saya sepasang.
ok. tak sepasang, sekor pun jadi.
please3~ nak sangat!!!!!!

Sunday, December 18, 2011

Gunung Mat Chinchang, Langkawi.







p/s : xtau cane nak eja nama betul gunung tu. maaf~

Bukit Bendera, Pulau Pinang


dalam masa 10 hari trip tu jugak, Pulau Pinang termasuk sekali ye =D


sabor je lah~





ngumpat ngumpat!

Friday, December 16, 2011

BBQ+nite.


tempat : rumah che pah =D
masa : lepas maghrib dalam pukul 8 cenggitu.




peminat cilik. femes kau syafiq!

the boys

the girls

the chickens






bbq ni masa hari last duk umah che pah a.k.a mak adnan. pagi esoknya kami dah bertolak balik. che pah masak memang terbaik! selama duk umah che pah, nasi kerabu nye, nasi goreng nye, ape lagi? hah! yang paling penting, tomyam dan somtam che pah. sodap!! che pah keturunan siam, so memang sedappppp sangat somtam che pah buat. kecoq ayaq lioq ku =D

terima kasih che pah bagi kami makan free. terima kasih banyak-banyak. takkan kami lupa jasa baik che pah =')

Wednesday, December 14, 2011

LIMA 2011


venue : Langkawi International Airport
date : 6 December 2011
time : 11.30 a.m. sharp!

















i still can feel the hot weather, the huge, amazing yet handsome jets and airplanes, the sound of the jet's engine; it is still fresh in my mind.

i hope, in one fine day, i still can stand at the same place to see the same thing; LIMA.

Tuesday, December 13, 2011

i think i already know HOW to upload the photos. i don't know what happen. before this, i used chrome and it's okay. after a while, i can't upload any photos. i thought it is because of virus or i installed a new anti-virus. whatever~ so, i opened a new blog. i thought it would be okay and once again, it happened. 

lastly, i tried to open using mozilla and it's working! Alhamdulillah~ why i haven't think about this? sighs =.="

so, welcome back Hanis! =D


already closed the new one. hehe~ 


and the picture; i'll tell you, LATER.

Monday, November 21, 2011

i think i need to close it. it's kinda hummmm. i can't upload any picture. so sad. it is useless. sorry. oh! maybe i make a new one. =D soon~

Friday, November 18, 2011

ugh! blog neyh dah memang takleh guna dah. nak upload gambar pun tak dapat. sangat tak puas hati. mood nak upload pun hilang. kalau rajin, sila lah berkunjung ke tempat baru saya, tumblr =.="

Tuesday, November 8, 2011

bangunlah.

bangun awal pagi, rezeki pun ada. dan memang betul lah kata-kata tu. bangun lambat, breakfast pun tak de. takde breakfast nanti jadi gemuk. betul! sesape yang tertinggal breakfast cepat gemuk. kenape? cari sendirik. orang dah bagi hint dah tu. =D

sekarang dah jarang hapdet kan? sebab ada kekasih baru. tumblr. weeeee =D tu je lah nak bagitahu. sila bangun pagi #takdemotif



p/s : nak main farmville pun loading slow!

Monday, November 7, 2011

Salam Aidiladha


silakan ke sini untuk mengetahuinya =D





p/s : kes tak dapat nak upload gambar =.=" sorry.

Wednesday, November 2, 2011

new pet.

fluffy

it got his name from his tail. =D

Friday, October 28, 2011

#bilabosan










p/s: baru ku puas. hahahahahahahaha! upsss! Alhamdulillah. Subhanallah. Masyaallah.

:: heart wif u ::