cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, December 23, 2010

warded!


assalamualaikum


jangan plop tetibe sakit aty jantung tangan mata mahupun hidung bila baca tajuk tu,, saya sehat Alhamdulillah,, bukan saya yang masuk wad! bukan bukan! =.=" saya ta mo masuk wad,, nanti kan, tangan abes lebam-lebam kene cucuk jarum, kene masuk air, hamek darah,, uuuuuu~ seram!!! 


neyh ha! sepupu saya, kechik-kechik da kene masuk wad,, umo baru stahun lebey,, cian dye,, =( doktor suspect denggi sebab darah dye cair,, platelets dye kurang,, 29 / 150,, owh! sangat lah sikit,, =( tapi Alhamdulillah, bukan denggi,, tau ta ape platelets??? meh na kasik gambar import khas dari mr. google saya yang tersayang,, =D



platelets neyh la yang tutup luka kite tau,, klo platelets neyh kurang, klo kite luka cket jerk, banyak ler kuar darah tu,, klo terhantuk kepale time-time cenggini, pendarahan lam otak boley berlaku,, seram tak?! serammmmmm~ jadik jaga la kesihatan anda anda anda anda anda dah! banyak pulak~



berbalik kepada cerita saya dan bukan cerita anda, disebabkan darah dye still cair & platelet ta beranak-pinak dengan aktifnya, dari ospital besar Machang, c kechik neyh tros dihantar ke ospital besar Kota Bharu,, wuwu~ cian dye,, tangan dye, abes lebam-lebam,, hari-hari kene hamek darah ooo~ doktor kate, slagi platelets dye ta turun sampai 10 / 150, doktor ta mo kasik ubat,, 10 tu da kritikal awk~~ ape? doktor kejam??? jangan pk camtu,,


takan la selama kita idop, klo sakit, na bergantung ngan ubat jerk,, sakit kepale, ubat,, sakit kepale, ubat,, hurmmm~ doktor tu tanak kasik ubat sebab na suh body tuh berjuang sendirik untuk naikkan bilangan platelets tu,, kasik chance r kan? neyh, ta sempat body na berjuang, da masukkan ubat,, merajok segala jenis bakteria baek & antibody tu,, haaaaaa~ na suh dorang majok? ta mau kan,,


Alhamdulillah~ walaupun platelets dak kechik tu ta nek sampai bilangan yang sepatutnya, dye da kuar ospital,, tapi hari-hari kene pegi ospital jugak,, ospital Machang jerk,, dekat jerk ngan umah dye,, semalam pegi umah cik kechik neyh,, na hamek gambar dye tapi ta dapat,, aktip sangat tuannye,, =.=" kite na hamek gambo dye, dye na hamek gambo kite,, hadoi~ last2, habok pom tarak,, tapi dak kechik neyh da kurus cket,, =D sa ta tembam,, hehe~


arap sangat dak kechik yang chomel neyh cepat sembuh,, =D

iman husna

3 comments:

Mohd Suffian said...

comel gile dak nih!
cian diaaa...

hunnys~ said...

mmg cian~
da la kechik agy,,
klo da bsr, xpe laaa~

Mohd Suffian said...

tu ah sal... ishhh...

:: heart wif u ::