Skip to main content

u nak bunuh i ye?!

assalamualaikum



hoh! giler seram punyer tajuk,, tapi betol! saya ta tipu punyer~ pembunuhan akan berlaku kalau saya ta stop kannya,, kenape saya yang kene stop kannya?? ta ke saya yang akan kene bunuh?? mane sempat saya na stop kannya & mungkin ta boley~


ape men bunuh-bunuh tetengah malam neyh cik Anis?? ta sopan sungguh saya,, eh eh! men sopan-sopan pulak,, da na kene bunuh, boley lagi men tulih-tulih entry,, well~ amanat terakhir,, ececececece~ =D ape yang dirapukan oleh saya neyh? hummmm~ 


begini citernye,, i love to shopping!! ya! akhirnya terkeluar jugak mende neyh dari mulut hati perasaan jiwa raga bakul tudung saji saya! ya ya ya~ shopping,, ape kaitan ngan bunuh membunuh??? HARGA!!! bukan jiwa ini membunuhku cam lagu indon entah-ape-name-tajuk,, bukan bukan!


oh! harga~ apesal ko mahal melampau ngat~ saya suke tengok-tengok jenjalan kat shopim mol ( walaupun jarang giler peginye!),, disebabkan jarang gitu ler, maka aktiviti bershopim blog eh! ade ke gitu?? online shopim daaaa~ haaaa, maka saya lakukan aktiviti neyh,, harga bagi setiap baju yang dipaparkan RM35 above,,


ok ok,, saya tau anda akan cakap sangatlah berpatutan harga tuh kan,, saya pun rase cenggitu jugak,, eh eh! mane satu awak neyh cik Anis?? na protes ke na sokong,, i'm neutral,, eceecececece~ =D


berpatutan kalau orang len bayar tapi tak berpatutan bagi saya yang bayar sendirik,, haha! ape barang mintak duit ngan mak ayah cuz na beli baju sendirik,, elaon ade~ da nazak da duit elaon pom,, =.="


so, pandang-pandang jeling-jeling je la yang mampu saya buat,, uhuk~ kalo na beli pom, maybe hampir tetiap hari saya bukak website tu & agak-agak lam 100 kali gak la saya pikir na beli,, ( sampai skam still lagi pikir na beli ke tak,, =.=" ) 





goOd luck foR me in making wise decision








p/s : saya akan pastikan baju ala-ala kat website tu tade kat luar, baru saya beli,, haha! paranoid ngan perbezaan harga,,

Comments

PendekarPetai said…
sbnrnyer nak beli ker atau nak pk jer?? hehe
Firdaus Khir said…
Elaun da masuk..yeaa!
hunnys~ said…
:: pendekar petai ::

na pk jer,, haha!
tapi tu pn da sakit otak,,
=D
hunnys~ said…
:: adek ::

da msk da?!
hah!
neyh y syiok abes neyh!!!
thnx fer da info!

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…