cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, December 8, 2010

u nak bunuh i ye?!

assalamualaikum



hoh! giler seram punyer tajuk,, tapi betol! saya ta tipu punyer~ pembunuhan akan berlaku kalau saya ta stop kannya,, kenape saya yang kene stop kannya?? ta ke saya yang akan kene bunuh?? mane sempat saya na stop kannya & mungkin ta boley~


ape men bunuh-bunuh tetengah malam neyh cik Anis?? ta sopan sungguh saya,, eh eh! men sopan-sopan pulak,, da na kene bunuh, boley lagi men tulih-tulih entry,, well~ amanat terakhir,, ececececece~ =D ape yang dirapukan oleh saya neyh? hummmm~ 


begini citernye,, i love to shopping!! ya! akhirnya terkeluar jugak mende neyh dari mulut hati perasaan jiwa raga bakul tudung saji saya! ya ya ya~ shopping,, ape kaitan ngan bunuh membunuh??? HARGA!!! bukan jiwa ini membunuhku cam lagu indon entah-ape-name-tajuk,, bukan bukan!


oh! harga~ apesal ko mahal melampau ngat~ saya suke tengok-tengok jenjalan kat shopim mol ( walaupun jarang giler peginye!),, disebabkan jarang gitu ler, maka aktiviti bershopim blog eh! ade ke gitu?? online shopim daaaa~ haaaa, maka saya lakukan aktiviti neyh,, harga bagi setiap baju yang dipaparkan RM35 above,,


ok ok,, saya tau anda akan cakap sangatlah berpatutan harga tuh kan,, saya pun rase cenggitu jugak,, eh eh! mane satu awak neyh cik Anis?? na protes ke na sokong,, i'm neutral,, eceecececece~ =D


berpatutan kalau orang len bayar tapi tak berpatutan bagi saya yang bayar sendirik,, haha! ape barang mintak duit ngan mak ayah cuz na beli baju sendirik,, elaon ade~ da nazak da duit elaon pom,, =.="


so, pandang-pandang jeling-jeling je la yang mampu saya buat,, uhuk~ kalo na beli pom, maybe hampir tetiap hari saya bukak website tu & agak-agak lam 100 kali gak la saya pikir na beli,, ( sampai skam still lagi pikir na beli ke tak,, =.=" ) 





goOd luck foR me in making wise decision








p/s : saya akan pastikan baju ala-ala kat website tu tade kat luar, baru saya beli,, haha! paranoid ngan perbezaan harga,,

4 comments:

PendekarPetai said...

sbnrnyer nak beli ker atau nak pk jer?? hehe

Firdaus Khir said...

Elaun da masuk..yeaa!

hunnys~ said...

:: pendekar petai ::

na pk jer,, haha!
tapi tu pn da sakit otak,,
=D

hunnys~ said...

:: adek ::

da msk da?!
hah!
neyh y syiok abes neyh!!!
thnx fer da info!

:: heart wif u ::