cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Saturday, December 4, 2010

tucim ku name :: kuthek ::

haha~ pelik giler name :: KUTHEK :: jantan okeyh,, ntah ler sape bagi name neyh,, kucing neyh satu-satunye kucing yang ade kat umah saya,, sebenarnye, kuthek neyh kucing atok sedare saya,, umah atok sedara saya ngan umah saya dekat jerk,, kuthek neyh disyaki telah ditendang & dipulau oleh kucing-kucing len kat umah atok sedara saya tu ( dye ade banyak kucing! ),, lalu, merantau lah kuthek neyh sampai ler umah saya,,



maka, family saya pom pelihara lah kuthek neyh walaupun pada hakikatnya ayah saya ta suke sangat sangat sangat ngan kucing neyh,, selalu kene halau ngan ayah saya,, cian kuthek,, tapi kitowam sayang dye! sebab dye chomel, manje, gedix, geletah, geletuk, geletek, geletok,, haha! bulu dye sangat lah lembut,,



saya cannot go ngan kucing len,, takot ngat,, ngan kuthek pom g2 g2 je,, klo adek pegang, boley la na sentuh-sentuh,, klo ta, hanya suara saya je yang keluar sambil lari bertempiaran,, haha! dasar penakot! tapi ta pe,, saya sayang dye jugak,, =D nah! saya kasik anda anda anda anda tengok kuthek ; sekor-sekor nye kucing yang bertakhta di aty,, hehe~



i suke men kenyit-kenyit mate u~


penat layan korang!

camouflage!

ape pandang-pandang?!


gaya tido chekgu,, haha!



hehehe~ tido tapi ekor still goyang,, cute!!






p/s : ibu saya cakap muka kuthek comel,, saya?? =.="
     : adek bongsu saya buh name TENGKU AL-THEK,, dipendekkan jadik kuthek,, haha!

2 comments:

yEb said...

mcm mne leh nme kuthek ni..

hunnys~ said...

ntah ler,, haha!
atok sedare y bagi,,
nnt saye tny die,, =D

:: heart wif u ::