Skip to main content

today is wednesday,,


assalamualaikum


cam biase, pagi malas na online,, hehe~ bile petang, hangkot lappy bawak depan tv sambil tengok tiramisu,, haha! pergh! besh kot citer neyh,, da la tyme2 saya na pegi, baru men citer neyh,, wuwu~ bile da pegi kolej, cane na tengok,, ingat saya ajim sangat na turun tengok tv-dalm-bilik-tv-yang-kompem-penoh-punyer,, =.="



hari neyh hari rabu,, esok khamis,, pastu jumaat,, kendian, sabtu~ hurmmm,, hari sabtu, kaki da ta pijak rumah da,, kaki pijak lantai kete jerk,, hukhukhuk~ papai rumah,, da tade mase da na seronok-seronok,, papai sume,, =(

Comments

Mohd Suffian said…
sedih jek bunyik dia...
Mohd Suffian said…
alololo...
dah lama cuti kann??
hunnys~ said…
sigh!
tu la~

sbb lame cuti r neyh,,


p/s :pening carik baju ta jumpe,,=.="
Mohd Suffian said…
huhuhu.. alaa...
da sampai kampus takkan taley blogging dahh?
hunnys~ said…
boley jerk tp limited edition r,,
haha!
Mohd Suffian said…
yeke?
huuu...
sedihhh...
hunnys~ said…
yyup,,
kite ta gune bb,,
=D
gune wifi kolej kediaman jerk,,
hehe~
Mohd Suffian said…
ooo...
tapi boleh lah blogging lagi kan?
huhuhuh...
hunnys~ said…
insyaAllah, boleyh,,
=D
Mohd Suffian said…
haaaaa...
bagus2,
kalau tak nanti rindu lah saye kat awak...
huhuhuh...
hunnys~ said…
tp slow cket r kt cni,,
hehe~

taley na laju2 cam kt umah,,
=D

eh!
nape kite taley bkk blog awk??
=.="
Mohd Suffian said…
oohh,
biasalah tuhh,
nama pon wifi,
berkongsi ngan orang lain,
huhuhuh,

saye tengah edit sket,
so kasi disable,
hehehe...

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…