Skip to main content

tak sah klo ta menggila!


assalamualaikum



selalunye klo saya on lappy, 1st thing yang saya buat, tros on FB & blog,, walaupun fb sangatlah bohsan ngan perubahannnya itu, saya tetap jenguk,, =D & saya ta bape suke fb sebenarnye,, bosan! * mane ta bohsan klo awak bukak hari-hari, ta gitu cik Anis??



blog pulak, klo bukak, pastu tengok-tengok ade komen + ade orang blogwalking kat sini, jadik excited semacam jerk! =D haha~ walaupun datang baca je, saya berterima kaseh sangat-sangat,, =D



ha! kat FB, saya akan jadik ta bosan klo ade 2orang manusia yang akan buat saya gila,, fuh! penat layan kerenah giler dorang,, tuannye chantek lawa hot cun tapi perangai, hadoi~ ta masok dek akal langsung,, haha! memang pening + ta menang tangan na komen situ sini,, they always make my day,, hehe~ sayunk sangat kat dorang,,



tadi pun da penant duk menggila,, haha! kesnya? mem-fake-kan fb orang len,, teros kami bertiga menggila,, na kenal dua manusia yang hampir buat saya isi borang untuk masuk ospital bahagia neyh?? meh na kenalkan,, =D



zarith sofea

yang neyh salah sorang bestfwen saya,, bestfwen sampai mati r wa cakap lu! =D penat jugak layan kerenah gila dye,, haha! kawan dari sekolah rendah jugak,, chantek kan?? haaaaa~ tula,, chantek sangat tapi perangai tingtong,, haha!


aida farah

oh! yang neyh lagik tingtong! lawa chantek sangat tapi ta terlayan dek perangai dye,, haha! kakak kesayangan oooo gila-gila pun,, upssss! jangan mara ea cs,, nanti ta awet muda dah,, haha!




klo dorang ta menggila kat fb, sunyi jerk fb saya,, =.=" 








p/s : kite rindu awak ler, cik zarith sofea! =D

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…