Skip to main content

tag from kacang panjang :: 25 things 'bout me ::

wahai cik kacang panjang, time kaseh la sebab tag saye,, hehe~ 25 mende tentang saya?? apa lu mau tau aaaa?? manyak ooo duapulohlima tu,, tapi ta pe,, keranaku begitu berharga! ta na bebel panjang, nanti lari bertempiaran semua idea,,





1 :: saya anak sulung dari lima orang adik beradik,, tengok baik-baik,, ANAK SULUNG!!!



2 :: saya da tua sebenarnya,, taun depan da 21 taun,, kalo jumpe saye kat pasar malam atau sopim mol mahupun kaki lima, jangan la buat-buat muka cam eh! eh! ingatkan baru tingkatan 4,, no no no! sila terima hakikat okeyh~

3 :: saya suke tengok naruto,, ok fine~ memang saya giler sangat-sangat tengok anime,, =D

4 :: saya suke makan coklat,, sila beli banyak-banyak untuk saya,, hehe~

5 :: saya suke beli barang & bagik adiah kat bestfren & teeeett,, hehe,,

6 :: saya ta pandai melukis =.="

7 :: saya ta suke kucing,, tapi kat umah ade sekor kucing yang teramatlah manje gedix-gedix gitu,, sekor tu je saya suke,, ta tau nape~


namenye kuthek,, hehe~ bulu dye sangatttt lembut!!


8 :: i'm a positive thinker

9 :: suke sangat jalan-jalan!

10 :: kat umah saya ade banyak giler manga,, na, boley ler pinjam,, pastikan anta balik!!!


kesayanganku~


11 :: saya bakal jadik seorang chekgu sains yang berjaya,, insyaAllah~

12 :: suke hamek gambar & love photography damn much!

13 :: ta suke nanges,, akan sakit kepale klo nanges~

14 :: ta makan nasi dua hari pom ta pe,, hehe~

15 :: berat saya dari sekolah rendah sampai sekarang, MASIH SAMA~ klo ta silap, dalam range 38-42,, ta pena lebih,, sigh! =.="

16 :: menci menci menci orang yang serius! i mean it!

17 :: he's my 1st love,, dari dulu sampai sekarang,, no doubt! no 2nd 3rd love punyer!

18 :: dulu, menci kaler pink,, maybe karma already got me kot,, hehe~ suke sangat ngan kaler pink sekarang,, pengajaran : jangan menci pape,, karma will get u soooonnnnn~

19 :: ibu saya ta penah kasik saya nek bas sorang-sorang walaupun saya cakap saya da besar,, =.="

20 :: gilakan mende-mende yang kecik dan chomel,,

21 :: saya jarang jarang jarang jarang jarang sangat mesej ngan dye,, kol je,, =D

22 :: dye panggil saya 'budak kechik',, sigh! saya da besar laaaa!

23 :: sedang mencari headphone yang ade bass punyer! ape punyer penjual la ta tau ade bass ke tak!

24 :: malam-malam saya jadik wolf macam dye,, hehe~ saya tengok naruto, dye teman saya,, haha!

25 :: mase saya tulih neyh, saya sedang berborak ngan dye,, hehehe,, ( dye sedang makan buah pear! dye kasik saya terliur tau! ) >=<

Comments

yeb said…
saya juga 21 tahun dpn :D
hunnys~ said…
kite serupe,, haha!
tp bile da duk lam kalangan bdk2 umo 19, kite pom same2 awet mude,, haha!
PendekarPetai said…
berat masih same?? isk2.... biar betik?? hehe
hunnys~ said…
betik pom xcenggini,,haha!

duk men tang tu ja berat,, hadoi~
bgs kan?kan?
ase na lempang diri sendirik pom ade,,
=D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…