Skip to main content

pergi mengambil kekasih hati!

السلام عليكم 

sila bace tajuk di atas cam shinchan okeyh! i love him tapi saya ta mo anak cam dye,, =.="

jom bercerita! kawan-kawan, hari neyh kan, kite eh! saya pegi menjemput kekasih hati saya,, hamek kat Kota Bharu,, sangat gembira okeyh!!! giler punyer gembira,, sudah sekian lama ta berjumpe,, lam fortnite cenggitu r ta jumpe,, oh! betapa ku rindu kamu~

ta tau cane na gambarkan perasaan neyh,, hehehe~ sambil-sambil lagu SHINee-hello berkumandang,, tenang je jiwa ( walaupun pagi-pagi da kene potpet ngan abah sebab ta paham mesej dye,, apedaaaa~ )

kul1 saya gerak ngan abah bersama dua ekor adik laki saya,, agak terhibur gak ngan dorang,, hahahaha~


lovely brothers~

the only two i have in my life~



mylife~



seronok ye~
 

adoi~ penat layan kerenah dorang,, mentang-mentang la kak dye pegang kamera besh kan?kan? hahaha~

kadang-kadang tu geram ngat ngan dorang neyh,, mane tak nye, budak lelaki,, haish~ kadang-kadang terhibur gak hati neyh,, =D

oh! berbalik pade citer kiter,, hampir-hampir dilupakan nampaknyer~ =.=" maka,gembiralah saya mengambil kekasih hati saya,, abah g KB, dye beli menatang pressure cleaner,, balik-balik, teros dye pasang ngan adek sampai lupe makan,, haha! kul10 malam, tetibe datang tanya saya, " nasi cane?" hahahaha~ so, g la saya hidangkan nasi,, dye malu r tu na gtau ibu saya dye na makan nasi,, tadi orang tengah makan, ta mo join,, tu je la citernyer untuk ai neyh,, taTa!






p/s : kekasih hati a.k.a lappy tercayam,, haha!
     : dye mesej saya tyme neyh,, dye gtau dye duk kat Tok Bali,, mancing ikan,, jelesh! 

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…