cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, December 8, 2010

percubaan pertama :: oh kamera! ::



assalamualaikum~

sebagai penggila kamera tegar, saya telah merompak sijibik kamera lalu dijadikan sebagai hak milik saya,, haha! sangat seronok sampai tetiap mase ase na tangkap gambar,, ok saya giler~ eh eh tak! enset ade kamera tapi ngan kamera neyh, puas aty semacam jerk,, hehe~ walaupun klo gune kamera, memang kompem la akan slow sangat bile na upload disebabkan sizenye yang gedabak besar,, =D tapi ta pe! ku rela menunggu,, nah! hamek sebagai habuan sebab bace blog saya,, =D

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



oh cik kechik yang pandai bergaya!

ilusi mata semata-mata,, haha!





cik gedix + glenya


tomorrow, saya hadir dengan citer lagi okeyh,, taTa~






p/s : tulih entry dengan ta de perasaan,, =( sigh!

4 comments:

Firdaus Khir said...

chumel..huhu~

hunnys~ said...

hehehe~
mmg dak tu chumel giler!

da la putih pastu chomel, gebu!
haha!

Lizzie Yasmin said...

lepas nie penuh lar blog nie ngan pic - pic menarik kan.. hehehe

hunnys~ said...

hahahaha~

tau hamek je,,
xkretip,, =D

:: heart wif u ::