Skip to main content

o my doodle!


assalamualaikum



akhirnya, penantian saya berakhir! hoyeh!!! tetiap pagi saya usha abang posmen,, sekat-sekat abang posmen, tanya surat saya ade ta,, & setiap kali saya tanya tu la dye geleng,, sampai abang posmen tu da ta na lalu depan umah saya,, da nek jemu abang posmen tu,, haha!


saya da na putus asa da duk tunggu abang posmen tu,, hari neyh da ta mo tunggu dah! eh eh! tetibe pagi tadi abang posmen duk hon-hon jerit-jerit melaung melalak panggil nama saya depan pintu pagar umah pagi tadi,,, 



saya : u syok kat i dah ea abang posmen sampai 
jerit-jerit nama i?? malu i u buat camtu,, 
abang posmen : cik, sila sign cepat,, banyak surat i na anta lagi,,
saya : ehem! kat mana na sign? * malu sendirik =.="



*cerita di atas hanya rekaan semata-mata,, haha!*



tapi yang betolnye, memang saya duk tunggu mende yang bakal menjadi kesayangan saya tu,, hehe~ 


lappy skin,, jelas terpampang nama saya,, haha!




oh cik ninie, time kaseh bebanyak sebab sudi hamek tempahan saya,, =D special okeyh! jangan jelesh,, haha!














p/s : lappy skin neyh besar,, sebab suka sangat, sayang na potong,, =D

Comments

yeb said…
nini kls psv mktb kite k buat nih?
hunnys~ said…
a'ah,,
kn ai tu kluz yeb buat pesta muda mudi,, hehe~
org tempah mende neyh,, =D
sh nur farhani said…
yeb :: scandal ngn cik anis kah?pandai ea kamu...haha
hunnys~ said…
erk~
=.="
apela niniey neyh,,
haha!

da dpt da,,
nnt org bank-in k,,
=D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…