cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Tuesday, December 21, 2010

matrix fwens~


assalamualaikum



seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~


kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!


pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawan,, =D


frankly speaking, i mean writing =.=" , saya rela pegi matrix balik! betol,, tapi tanpa study,, haha! pengalaman tau~ 4 kali exam, 4 kali jugak la saya nanges,, takut punyer pasal,, exam pom na takut?? =.=" tapi kawan-kawan saya baek,, dorang sama-sama nanges ngan saya tenangkan saya,, =D



siti hajar zakaria
kakak saya~ yang paling tua antara kami,, haha! periang sangat,, ta kesah sal hal orang,, pinang mai,, hehe~ bilik dye da jadik bilik no.2 saya,, sekuliah & setutorial ngan saya mase sem 1,, ( kami budak sains fizikal,, =D ) caring,, dye selalu datang bilik saya na kacau saya study,, orang yang buat saya menanges pada saat terakhir saya na tinggalkan matrix sebab dye duk jaoh,, na jumpe, susaaaaa~


muhammad haffiz zamidi
sekor-sekornya sorang-sorangnya kumbang lam fwen list saya,, hehe~ giler caring kot!! jangan men-men ngan dye,, ta garang,, ta makan orang,, bijak je~ haha! bakal photographer berjaya,, dye da janji na hamek gambar kawen saya secara FREE!! ( apih, ko da janji kan?? hehe~ ) selalu ade ngan saya,, orang yang musti ade klo saya pegi mane-mane,, klo ta, nahas dye,, haha! saya, kak hajar & apih da macam hadek beghadek,, klo pegi mane-mane, klo tak ngan kak hajar, musti ngan apih sebab kami sekuliah & setutorial mase sem 1,, =D oh! ta lupe jugak,, teman bergaduh saya,, hehe~


sakinah abdul rahman
 si snow white neyh budak sains hayat,, rumate saya yang saya sayang sangat,, =D klo pape, mesti saya carik dye dulu kan,, caring jugak,, pandai berjimat! pemalu orangnya tapi klo da rapat, dye la manusia yang suka gelak,, hehe~klo ta, senyap je,, kami selalu nanges bersama klo tension study,, sehati sejiwa la katakan,, =D pembuat makan & minum saya,, jam loceng saya,, memori sume tu, mane boley lupe,, setahun idop ngan dye,, =(


wardati najihah mohd jony
wahahahaha! dye kawan sekeluz saya mase secondary school,, dulu rapat gitu-gitu jerk lam kluz,, bila da dapat matrix skalik, fuh! melekat cam gam gajah! haha! bilik saya memang da jadik bilik no.2 dye,, sellau datang bilik saya,, belajar skalik, tdo skalik,, jangan pk bukan-bukan! hampar tilam saya & tilam keeynah kat bawah den tdo bertiga,, =D rindu tau,, yang neyh pom teman menanges sekalik gak,, klo kitowam ade masalah, sume musti tau,, tie neyh budak sains fizikal gak tapi ta sekuliah nga saya,, umah dye dekat jerk ngan umah saya,, tapi ta same tau saat-saat duk kat matrix tu~




klo na citer tentang saya ngan 4 orang neyh, mauk banjir umah saya sebelom sempat saya tekan 'publish post' button kat bawah neyh,, =( so, saya mintak diri dulu la,, =D





p/s : rindu sesangat,, ='(

No comments:

:: heart wif u ::