cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Tuesday, December 21, 2010

main hujan tetengah Machang!


assalamualaikum



actually na tulis esok entry neyh tapi disebabkan rase gedix + tetibe datang perasaan rajin telebey + excited sebab dye dapat pointer banyak ( tade kaitan,, haha! ) + baru bangun tido ( mase neyh baru bangun tido?? =.=" ) so, saya buat jugak entry neyh,,


tadi pegi pasar sena a.k.a pasar isnin a.k.a pasar minggu bagi negeri-negeri di luawww sana yang panggil cenggitu,, nekad na pegi walaupun ujan! entah ape yang buat na pegi sangat tu,, bukannye ade mamat encem pun na kuar ujan-ujan neyh,, dorang jaga muka,, ape kaitan muka ngan ujan?? takut ujan asid,, haha!


maka saya mulakan misi bersama adek kedua saya bersama kawan karib saya,, start turun dari umah, ujan da mula turun,, niat still ta bergamjak dari aty neyh,, na pegi jugak,, hehe~ misi pun berjalan,, bukan misi kat ospital!


na citer panjang kan?? so, saya sajikan ngan gambar je la,, hehe~



marsmallow yang mellow-mellow syomel!

favorite sate,, ta carik tempat len dah,, =D

spiral potato,, ta sangka da bekembang maju pasal malam.. =D

budak neyh kan, balik umah selesema,, cian dye,,
  
memang pasar malam tempat saya da besh!!

crispy wrap = RM 1.50,, sedap sangat!! =D

excited dapat makan,, 1st tyme ade kat p.malam,, =D

murtabak da nesh kat Machang,, klo org Machang ta tau, ta ley na cakap pa la,,

budak yang suka men ujan pastu seseme,, haha!

singgah kepsi Machang dulu,,

i love to snap pics,, hehe~

kepsi Machang kedekot! cikit je buh,, >=<




 *****************



malamnya pula, bila mana sume orang patot tido, musang-musang mula berjaga,, haha! 3 heko musang a.k.a saya bersama dua orang adek pompuan saya neyh plan na makan mee Ruski terbaek habaq hang ala-ala tentera,, haha!


makan depan petiais,, senang na songlap ais,,


kami hampar tikar, angkut satu mangkuk mee tu, letak depan peti ais,, ase-ase da berasap diri tu, senang sumbat lam peti teros,, haha! bile da 3 hadek beghadek pompuan berbual, maka kepala pom jadik gila,, pastu + plop ngan mee Ruski tarbaek habaq hang yang dorang buat hanya-tambah-sikit-sangat-air-sampai-saya-suh-tambah-lagi-sebab-pedas-sangat! maka, sambil makan, ayat-ayat puji-pujian seperti pedas, gilo! , panas, gilo! , air, gilo!, dan sebagainya teros keluar dari mulut dorang,, bukan mulut saya,, =D



fatin : pedas, gilo!
elly : ta baek cakap gilo, bodo!
saya : =.="



cam ta de beza je,, hahahahaha~ ape punyer adek laaa,, klo gado, na pecah umah! haish~ bila da duk sekali, umah pom na pecah jugak! haish~ =D







p/s : congrats fer da result! u deserve it,, =D

4 comments:

rabiatulpaid. said...

wow spiral potato.
make my stomach to stimulate.
muhaha.

p/s : bukan misi di hspital :p

hunnys~ said...

hehe~
ta tau la sedap ke ta,,
kwn y beli,,
kite hamek gambo jerk,,
haha!

-n0n0- said...

sedap laa wey.. haha..
asal byk ngat pic ak.. malu..

hunnys~ said...

temkiu,,
nnt ak na improve agy,,
ececececece~

haha! saje na buh bbyk,, =D

:: heart wif u ::