Skip to main content

:: ku balik kampung lagi ::

malam tadi lam kul9, saya balik kampung ngan ibu,, oh! still, mase tu bola maseh berlangsung,, otak duk berpikir na balik kampung ke tak,, bola atau kampung???? sampaikan bila sampai satu traffic lite, sebelah tu ade kedai makan-dye-ade-tv-pastu-bukak-bola, ibu kite benti depan kedai tu,, haha! jaoh sikit ngan line traffic lite tapi tade hal la,, kete belakang pom na tengok jugak,, hehe~


bandar kosong je mase on da way balik kampung,, yela~ sume duk lam rumah tengok bola,, penangan bola~~~ =.=" oh! saya ta citer kenape tetibe saya balik kampung kan? hehe~ ade orang main puteri kat kampung! first tyme na g tengok neyh! tu yang otak berpusing tu,, na tengok bola atau kampung,, akhirnya, kampung pilihan ku~


kenape? sebab men puteri neyh da na pupus da,, =.=" anda penah tengok? ta penah kan? selama saya idop, neyh 1st tyme! no doubt, memang teruja! =D mau ta teruja! hehe,, dari kul10, sampai kul12, ta siap-siap agy! =.=" ibu da bising na balik sebab da lewat malam,, so, berangkat la saya tanpa selesai tengok men puteri tu,, ramai gak orang pegi tengok,, :: J.A.K.U.N :: haha! tapi kan, sebelom pegi tengok orang men puteri, saya telah pastikan bola saya tengok sampai abes,, haha! tahniah Malaysia! =D
ok dah potpet,, ade sikit jerk gambar na tunjuk tapi okla kan,, hehe~







enjoy! =D


actually, saya ade video tapi na uploadnye punyer la 'kejap' kan,, so, i cancel it~ tengok gambo je la,, buat-buat cukup,, =D




p/s : please don't ask me what is the name of all the stuffs there 'cuz i don't noe,, hehe~

Comments

Mohd Suffian said…
maaf awak,
tapi perkataan 'stuff' tiada 's' walaupun plural.
perkataan stuff dan staff, kalau singular atau plural masih sedemikian tanpa perlu menambah 's'.
harap maklum,
heehehe... =P
hunnys~ said…
muahahaahaha~
saje je buh 's' tu,,
na tau alert ke tak,,
bijak kan saya,,

rase na buh slh bbnyk tapi cam sengja plop kna,,
klo letak satu dua tu, ta pasan ngat,,

haha!
=D


p/s : awl2awk da betolkan,, org len ley tau r,, haish~
Mohd Suffian said…
hahaha... hampehhh...
hunnys~ said…
betol kan ape y sy cakap eh! tulis??

haaa~
tu la awk,,
len kali kne blaja ngan sy okeyh,,
blaja cara2 na tau org tu mmg bijak ke tak,,

muahahhahahahaha!
=D
Mohd Suffian said…
hahaha,
tak masuk akal langsung... -_-!
hunnys~ said…
ehhhhhh~
masok akal ape,,

nnt try r buat,,

haha!

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…