cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, December 30, 2010

:: ku balik kampung lagi ::

malam tadi lam kul9, saya balik kampung ngan ibu,, oh! still, mase tu bola maseh berlangsung,, otak duk berpikir na balik kampung ke tak,, bola atau kampung???? sampaikan bila sampai satu traffic lite, sebelah tu ade kedai makan-dye-ade-tv-pastu-bukak-bola, ibu kite benti depan kedai tu,, haha! jaoh sikit ngan line traffic lite tapi tade hal la,, kete belakang pom na tengok jugak,, hehe~


bandar kosong je mase on da way balik kampung,, yela~ sume duk lam rumah tengok bola,, penangan bola~~~ =.=" oh! saya ta citer kenape tetibe saya balik kampung kan? hehe~ ade orang main puteri kat kampung! first tyme na g tengok neyh! tu yang otak berpusing tu,, na tengok bola atau kampung,, akhirnya, kampung pilihan ku~


kenape? sebab men puteri neyh da na pupus da,, =.=" anda penah tengok? ta penah kan? selama saya idop, neyh 1st tyme! no doubt, memang teruja! =D mau ta teruja! hehe,, dari kul10, sampai kul12, ta siap-siap agy! =.=" ibu da bising na balik sebab da lewat malam,, so, berangkat la saya tanpa selesai tengok men puteri tu,, ramai gak orang pegi tengok,, :: J.A.K.U.N :: haha! tapi kan, sebelom pegi tengok orang men puteri, saya telah pastikan bola saya tengok sampai abes,, haha! tahniah Malaysia! =D
ok dah potpet,, ade sikit jerk gambar na tunjuk tapi okla kan,, hehe~







enjoy! =D


actually, saya ade video tapi na uploadnye punyer la 'kejap' kan,, so, i cancel it~ tengok gambo je la,, buat-buat cukup,, =D




p/s : please don't ask me what is the name of all the stuffs there 'cuz i don't noe,, hehe~

7 comments:

Mohd Suffian said...

maaf awak,
tapi perkataan 'stuff' tiada 's' walaupun plural.
perkataan stuff dan staff, kalau singular atau plural masih sedemikian tanpa perlu menambah 's'.
harap maklum,
heehehe... =P

hunnys~ said...

muahahaahaha~
saje je buh 's' tu,,
na tau alert ke tak,,
bijak kan saya,,

rase na buh slh bbnyk tapi cam sengja plop kna,,
klo letak satu dua tu, ta pasan ngat,,

haha!
=D


p/s : awl2awk da betolkan,, org len ley tau r,, haish~

Mohd Suffian said...

hahaha... hampehhh...

hunnys~ said...

betol kan ape y sy cakap eh! tulis??

haaa~
tu la awk,,
len kali kne blaja ngan sy okeyh,,
blaja cara2 na tau org tu mmg bijak ke tak,,

muahahhahahahaha!
=D

Mohd Suffian said...

hahaha,
tak masuk akal langsung... -_-!

hunnys~ said...

ehhhhhh~
masok akal ape,,

nnt try r buat,,

haha!

Mohd Suffian said...

hahaha... hampeh...

:: heart wif u ::