Skip to main content

jom meLAKSA!


assalamualaikum anda anda anda!


ceria jerk bagi salam,, haha! tros ngan tajuk,, malas na makan kerepek a.k.a merepek bebanyak,, semalam, bape ai bulan entah! jap na check,, ha! 261210, buat makan kat umah,, makan laksa,, laksa kelantan + laksa penang,, wahahahaha~ sodap sangat! tapi saya bukanlah penggemar laksa penang yang tegar,, =.=" atas sebab baunya yang agak menyengat idong saya, saya pulaukan laksa penang tersebut,, hehe~


dari malam semalam, balik dari Kota Bharu kul8 malam, ta payah salin baju seluar, tros ke dapor untuk asingkan isi ikan,, na buat kuah,, kate adek, " ta payah na salin-salin baju,, jap agy na salin gop" ,, maka troslah saya ke dapur,, memang bau ikan abes r! memang da siap bagi wasiat da kat adek-adek,, 



" klo bangun pagi esok ko tengok aku ta de kat katil, carik la aku kat belakang pasu sebelah sangkar burung merak a.k.a tempat kuthek simpan makanan "



mane la tau kan,, haha! abes seliter sabun still bau ikan jugak,, =.=" makan-makan berlangsung lepas asar a.k.a petang,, ajak sedare-sedari jerk datang umah,, na penuhi impian si Elly yang na makan laksa penang neyh haaaa~ so, alang-alang tu, buat banyak teros,, happening jugak! seronok sebab abes sume laksa,, =D


da panjang bebel nampaknye,, kite proceed ngan gambar jerk,, =D


1st person yang datang umah,, awal-awal cakap ta mo datang =.="

makanan sampingan,, cocktail!! =D





i choose orange,, =D
kusyuk men jam,, =D
c kechik iman husna yang syomel!

Comments

-n0n0- said…
u x ajak i..! =(
Mohd Suffian said…
gadis berbaju jingga dan bertudung pink/peach itu sangat comel!
hunnys~ said…
u jaoh ngan i,,
klo u ta dtg, i nges nnt,,
=(
hunnys~ said…
uit uit!
sape tuh gadis blablabla tuh??
Mohd Suffian said…
ohh,
adalah gadis itu...
yang bergigi 'arnab',
hikhik, =P
hunnys~ said…
adeh!
pedih jap aty,,
gigi jgk y pemes,,
tak pela~

=D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…