Skip to main content

it is a game : because i'm a fool

hoyeh! dapat men game akhirnya! game ape haaa? harap sangat ler anda anda anda & anda ta pikir saya men game DOtA,, bukan bukan bukan! it is a blog's game,, klo na buh kat FB pom boley jgk sebenanye,,boley ke?? entah~ try ler buat sendirik,, tapi cane na buat klo ta tunjuk game ape kan? kan? haha!

game neyh cam biase, memerlukan kamus atau dictionary setebal dinding konkrit yang kaler merah yang saya WAJIBULGHUNNAH kene beli,, tapi ta pe,, berguna jugak kadang-kadang tu walaupun da belambak kamus kat umah lecturer suh beli jugak,, =.=" ok ok! dah dah! neyh gamenyer~ seronok eh fun!!




-Arahan-
Put your music library on shuffle. For each question, press the next button to get your answer. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough. Ok, go! When you're done, tag 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer to #20 is the Title of your notes.


1.If someone says, “Is this okay?” you say
without words by park shin hye
* i think i'm in love by mocca

2. How would you describe yourself?
diary by tino coury
* my only one by mocca

3. What do you like in a girl?
sofea jane by black
* ternyata by estrella

4. How do you feel today?
beautiful soul
* me and my boyfriend by mocca

5. What is your life’s purpose?
hold my hand - THANK YOU ALLAH -by maher zain
* pelita by A.P.I

6. What's your motto?
somebody to love by justin bieber
* mencari konklusi by hujan

7. What do your friends think of you?
lovely day by park shin hye
* tanpa by 6ixth sense

8. What do you think of your parents?
v.i.p by iwan af8
* i remember by mocca

9. What do you think about very often?
closer - ost naruto
* through my windows by bunkface

10. What is 2 + 2?
mengapa by daus af8
* extravaganza by bunkface

11. What do you think of your best friend(s)?
getar hati - ost Lagenda Budak Setan
* khatimah cinta by 6ixth sense

12. What do you think of the person you like?
ku takut kau hilang by the times
* jiwa kelajuan by hujan

13. What is your life story?
here we go by super junior
* tak bisa memilihmu by 6ixth sense

14. What do you want to be when you grow up?
i knew i loved you by savage garden
* stay by estrella

15. What do you think of when you see the person you like?
maybe you're my love - ost ouran high school
* kelam by 6ixth sense

16. What will you dance to at your wedding?
hey,soul sister by train
* hikayat cinta by 6ixth sense

17. What will they play at your funeral?
still - ost a.n.jell -
* kau harus ada by hujan

18. What is your biggest fear?
you and me by bunkface
* cinta sempurna by yuna

19. What is your biggest secret?
i hope by F.T. Island
* ku bukan aku by tilu

20. What will you post this as?
because i'm a fool - a.n.jell song -
* heaven by nidji




hahahahahaha~ seronok ok! half of the questions boley dikatakan betol la,, hehehehe,, pastu, yang no.20 tu, dye suh tulis tajuk kan? meh na tulis,, i'm a fool?? hahahahaha~ hadoi,, and the, dye suh tag 20 orang,, apo ko mondo eh?? follower pom 16 jerk,,haha! so, yang tu, memang ta terlaksanala bai,,sorry r ea,, ha! klo na copy, hamekla,,saya pom hamek ngan orang gak sambil-sambil duk berblogwalking,, ngan sape ntah,, da lupe,, heeee~ selamat mendengar lagu +men game! =D








* being update : 051210 : 0408 am : playlist - indie


p/s : paling suke no12,, memang betol! love it!

Comments

yEb said…
haha..mcm mnarik game ni...mtk d tag ya..ak nk cuba :D LOL
hunnys~ said…
hamek la yeb,, haha! mmg sonok!
try la cube,, =D

selamat mencube!

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…