Skip to main content

:: gadis dalam koma ::

teros benti tengok naruto bile buka-buka mende neyh kene tag,, haha! second tag by cik eya nadia,, thnx ye awk,, tau-tau je saya suke giler kalo ade tag-tag yang ade kaitan ngan kegemaran saya neyh,, amende kegemaran kamu?? tengok tag kat bawah neyh, taula anda yerk,, da pena buat da tag neyh,, ade len cket-cket je,, lebey kuram jer,, neway, thnx a lot! =D cakap je la awak memang na buat tag neyh! ta yah banyak bunyik cik Anis,,



cam biase, KAMUS BESAR RHINO SATU!!!



1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG & ARTIST  NAME DOWN NO
     MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag your friends (& dont forget to tag me back)
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun! 




1) IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY'  AND YOU SAY?
all my heart by super junior
maybe you're my love - ost ouran high school -

2) WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
lovely day by park shin hye 
sofea jane by black

3) HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
maybe your my love - ost ouran high school -
love the way you lie by eminem ft. rihanna

4) WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
if it's love by train
dynamite by taio cruz

5) HOW DO YOU FEEL TODAY?
 because i'm a fool - ost a.n.jell -
maybe you're my love - ost ouran high school -

6) WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
ready for love by cascada
jahat by stacy

7) WHAT'S YOUR MOTTO?
my heart is calling - ost a.n.jell - 
my only one by mocca

8) WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
  bonamana by super junior
club can't handle me right now by flo rida

9) WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
i hope by F.T. Island
kissing you by miranda cosgrove

10) WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
beautiful soul by jesse
bila cinta by gio

11) WHAT IS 2 + 2?
 because i'm a fool - ost a.n.jell - 
     if we ever meet by timbaland ft. katy perry

12) WHAT DO YOU THINK OF YOUR EX BOY/GIRL/BESTFRIEND?
  vip by iwan af8  
mayonaka no shadow boy by hey! say! JUMP

13) WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
   i think i'm in love by mocca 
pyramid by charice ft. iyaz

14) WHAT IS YOUR LIFE STORY?
   one love by super junior
 jangan pernah berubah by st12

15) WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
    barakallahulakuma by maher zain
only one by ukiss

16) WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
   something 'bout lobe by david arculeta
still - ost a.n.jell -

17) WHAT WILL YOU DO AT YOUR WEDDING?
    hold my hand by maher zain 
because i'm a fool - ost a.n.jell -

18) WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
   getar hati by gio
hello by shinee

19) WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
     love the way you lie by eminen ft. rihanna
airplane

20) WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
    terus terang by radja
kenapa by daus af8

21) WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
    for the rest of my life by maher zain
maaf by radja

22) WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
 boom boom by super junior  
if you were mine by marcos hernandez

23) WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
   menyesal by 6ixth sense 
i hope by F.T. Island

24) WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
  if we ever meet by timbaland ft. katy perry 
diary by tino coury

25) WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
 pyramid by charice ft. iyaz  
if it's love by train

26) WHAT MAKES YOU LAUGH?
  jahat by stacy 
for the rest of my life by maher zain

27) WHAT MAKES YOU CRY?
  yang sempurnakanku by 6ixth sense 
i knew i loved you by savage garden

28) WILL YOU EVER GET MARRIED?
  i'm a loner by C.N Blue
terus terang by radja


29) WHAT SCARES YOU THE MOST? 
airplane
what are you waiting for by mizz nina

30) DOES ANYONE LIKE YOU? 
sofea jane by black
hanyut by faizal tahir



31) IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU
CHANGE? 
closer - ost naruto -
bonamana by super junior



32) WHAT HURTS YOU RIGHT NOW?
   hello by shinee
lovely day by park shin hye


33) WHAT WOULD YOU WANT TO SAY TO THE PERSON WHO TAGGED YOU?
      hey, soul sister by train
ost naruto


34) WHAT WILL YOU NAME THIS POST?
    gadis dalam koma by the times 
you and me by bunkface 





hah! dua kali saya buat,, giler punyer wolang,, haha! saya suke men-men ngan lagu neyh,, =D klo tag-tag mende len, kureng cket,, =D 





p/s : sesape yang lalu lalang kat cni, hamek la klo na hamek,, na mengetag diri sendiri pom boley,, =D

Comments

yEb said…
hohohohohoh...game nih k? i da try dulu
hunnys~ said…
hehehehe~ y dulu ade 20 soklan je kn,,
=D

y neyh smp 34,,
saje mauk inform,,
mne tau yeb na buat agy,,haha!

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…