cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Tuesday, December 14, 2010

first tyme

 
assalamualaikum



hurm, nampaknye, bila mood na tulih blog datang, tetiap mase na update kan? kan? jadi, jangan activatekannya! sebab? nanti bila lappy lesap, meroyan,, haha!
 


oh! hampir saya lupe tentang tajuk,, dalam cuti neyh, ade dua kali first tyme,, agak pening di situ nampaknye,, haha! first tyme buat cupcakes & first tyme g kluz aerobic,,



setelah begitu lama saya memendam rasa na buat cupcakes, maka terhasil lah jua beliau-beliau yang kiut tu,, hehe~








disebabkan kat umah saya sume nye ta suka aising, maka, saya buh coklat bebanyak,, hehe~ & secara humble-nye, saya na bagitahu, cupcakes tu saya beli,, haha! buat topping sendirik je,, apedaaa~ tu pun na kecoh,, hampeh!




*****************




petang tadi, first tyme g kluz aerobik,, entah cane tetibe ase na ikut adek n ibu,, sebelom neyh dorang da ajak, malas sangat,, hehe~ na jadik ular sawa,, pastu, adek duk bangga-bangga kan sangat aerobik tu, maka termakan pujuklah saya,, =D



sekali pegi, nah! hamek kau! na pegi lagi,, haha! kenape? besh sangat! ta tipu  punyer,, hehe~ ase ugi plop ta pegi awal-awal,, na pegi kolej balik, baru na join itu ini,, haish~



ha! pesanan buat para pendidik IPG Kampus Dato' Razali Ismail, taun depan bulan 2, cam biase la kan, pertandingan aerobik,, =.=" ya ya ya, i pon ta suka okeyh,, awal taun busy,, redha je la,, i bace kat portal,, jangan salahkan i,,



pesanan dari i, i wakil unit i da sedia da dengan aerobik tu,, haha! baru first tyme pegi da giler riak takabbur! kang ta pepasal plop,, ta ingat pom sebenarnye,, hehehehe~ so no need to worry ea guys,, =D



memang besh biler dapat senaman neyh,, na bangun pagi-pagi pegi jogging, jangan harap! =.=" apedaaaa~








p/s : semalam borak ngan dye sampai  kul5 pagi,, cane na pegi jog klo tetiap ai cenggini? haha!

2 comments:

yeb said...

wow! nampak sodap!

hunnys~ said...

haha!
mmg sodap!
buh bbyk cooking chocolate,,
=D

:: heart wif u ::