Skip to main content

first tyme

 
assalamualaikum



hurm, nampaknye, bila mood na tulih blog datang, tetiap mase na update kan? kan? jadi, jangan activatekannya! sebab? nanti bila lappy lesap, meroyan,, haha!
 


oh! hampir saya lupe tentang tajuk,, dalam cuti neyh, ade dua kali first tyme,, agak pening di situ nampaknye,, haha! first tyme buat cupcakes & first tyme g kluz aerobic,,



setelah begitu lama saya memendam rasa na buat cupcakes, maka terhasil lah jua beliau-beliau yang kiut tu,, hehe~








disebabkan kat umah saya sume nye ta suka aising, maka, saya buh coklat bebanyak,, hehe~ & secara humble-nye, saya na bagitahu, cupcakes tu saya beli,, haha! buat topping sendirik je,, apedaaa~ tu pun na kecoh,, hampeh!




*****************




petang tadi, first tyme g kluz aerobik,, entah cane tetibe ase na ikut adek n ibu,, sebelom neyh dorang da ajak, malas sangat,, hehe~ na jadik ular sawa,, pastu, adek duk bangga-bangga kan sangat aerobik tu, maka termakan pujuklah saya,, =D



sekali pegi, nah! hamek kau! na pegi lagi,, haha! kenape? besh sangat! ta tipu  punyer,, hehe~ ase ugi plop ta pegi awal-awal,, na pegi kolej balik, baru na join itu ini,, haish~



ha! pesanan buat para pendidik IPG Kampus Dato' Razali Ismail, taun depan bulan 2, cam biase la kan, pertandingan aerobik,, =.=" ya ya ya, i pon ta suka okeyh,, awal taun busy,, redha je la,, i bace kat portal,, jangan salahkan i,,



pesanan dari i, i wakil unit i da sedia da dengan aerobik tu,, haha! baru first tyme pegi da giler riak takabbur! kang ta pepasal plop,, ta ingat pom sebenarnye,, hehehehe~ so no need to worry ea guys,, =D



memang besh biler dapat senaman neyh,, na bangun pagi-pagi pegi jogging, jangan harap! =.=" apedaaaa~








p/s : semalam borak ngan dye sampai  kul5 pagi,, cane na pegi jog klo tetiap ai cenggini? haha!

Comments

yeb said…
wow! nampak sodap!
hunnys~ said…
haha!
mmg sodap!
buh bbyk cooking chocolate,,
=D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…