Skip to main content

entry last 2010


assalamualaikum 2010,, waalaikumussalam 2011,,


bagus! bagus! sesame tahun jawab salam,, haha! klo tengok entry anda anda anda, sume ade sal last etry sal 2010 & biasenye writing writang writong sal azam,, tetibe jerk tangan gatal semacam kan na gedix gedix ngan keyboard neyh,, haha!


jom tengok azam 2010 saya!


teeeeetttt! mane boley! na tau bayar ler~
gurau jerk,,
meh na habaq,,

.
.
.
.
.
.
.

1 :: na tambah berat badan,, 
- cenggitu jerk! bila da nek, horay horay pastu turun balik,, =.="

2 :: na bukak ASB 
- selesai! =D


3 :: ta mo tido lepas balik kelas,, 
- mimpi je la Anis oiiii! =.="

4 :: ta mo bergantung ngan ibu ayah 
- selesai! dari 1st day jejak kaki kat kolej agy da berazam,, hehe~

5 :: new clothes , SETIAP BULAN! 
- tade maknenye! tunggu sale sudaaaa~ =.="

hamek kau! besusun! =D

6 :: na beli kete 
- sigh! sambung taun depan & depan & depan &
sampai dapat beli lebey kurang 4taon agy,, =.="

ehem! pink,, hehe~ tp asenye na tukar Inspira la plop,, =D

7 :: ta mo ikut orang! i mean, saya na ikut kata hati saya,, 
- done! =D

8 :: na jaga kesihatan,, ta mo sakit-sakit dah,, 
- selesai kot,, =D

9 :: no more sepah-sepahkan meja study,, 
- done! =D

10 :: learn to learn biology seriously,, =.=" i hate bio 
- & i did it! =D

biology is fun~ =.="



cukup la 10 kan,, taun depan jadik sebelas plop,, 

papai 2010! awak akan saya kenang sampai bila-bila,,
sebab dalam awak lah tersimpan segala memori pahit manis saya,,
=D





p/s : taun depan da esok ler Anis,, =.="
     : katanya "kite borak taun depan plop k",, sigh! =.="

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…