cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, December 26, 2010

the day~


assalamualaikum


pelik ta tajuk? cam na kiamat je tajuk,, uish~ ape plop tulih cenggitu,, =.=" meh na panjangkan cket tajuk tu,, hari yang saya tunggu-tunggu selama 2 tahun,, 2tahun! 2tahun!2 tahun! ye~ ta pelu ulang bebanyak sebab sume boley nampak,, =.=" nape lame sangat? soklan tu musti anda anda anda na aju untuk saya kan? kan? klo bukan untuk saya, untuk sape agy?!


nape 2tahun tunggu? sebab masing-masing sibok,, cuti ta same,, opss! sebelom tu, anda anda anda musti duk pk saya tunggu jumpe ngan pakwe saya kan? kan? mane ade!!!!! tula,, concentration ribena tu penting,, eh kau! tetibe~ =.="


jumpe kawan la anda anda anda & anda~ dari matrix janji na jumpe,, i mean, jalan-jalan pegi sopim ke ape ke,, cenggitu,, slalunye pegi umah jerk,, tu pun bukan boley lame,, singgah kejap,, nasebaek driver sudi na benti,, klo dye cakap, ''maaf cik, saya cuma diarahkan untuk bawak cik ke satu tempat yang cik bagitau awal-awal tadi,, maaf ye cik",, ha! hamek kau,, jadi la 2tahun berjanggut bermisai duk tunggu,, oh! penipuan berlaku di situ,, =D


saya, bersama dua rakan yang sentiasa menghepikan saya, yang sentiasa membuat saya senang aty, yang sentiasa mendengar masalah saya, yang sentiasa melayan kerenah saya yang gila-gila :: wardati najihah :: sakinah :: oh! sangat seronok dapat jalan-jalan ngan dorang! happy sangat! ( + plop ngan sale mase tu, mau ta happy,, haha! )


banyak nampaknye tulisan yerk,, ta perlu sume tu! jom tengok 100 keping gambar yang saya sediakan,, haha! tengok sampai anda anda anda anda jadik mual, muntah & sakit kepale sampai ase na buang kepale,, hehe~
=D


dorang hamek mase 15minit na pilih oooo~
 * 2kali abang tu datang na hamek order tapi ta dapat na bagitau agy na makan ape,, cian abang tu,, =.="


thanx kay fer da treat! =D

our meals,, haha!
kay

tie







dye neyh kan, klo dapat makan, tros senyap,, =D

3pan pizza,, =.="


chicken hawaii, supreme & chicken supreme


manje sangat,, =.="




air free! pacik blakang bagi,, =D thanx pacik,, =D
blurppp! alhamdulillah~ =D

pastu, lepas kenyang menyentap pizza, kitorang turun kat basement,, pergh! baju tayah cakap,, memang banyak,, sampai pening sebab colourful sangat,, =D


muka ta tau na pilih yang mana,, =.="
cube teka, dimanakah saya??
konon muka cam hantu,, penat sangat~ =.="

bags,, colourful!

neyh seluar,, giler lawa dye susun! =D

fuh! da seharian duk round mall,, dari pagi sampai petang! da la manusia pom penoh,, mall tu da macam laotan manusia! macam-macam manusia saya jumpe,, pelik-pelik pulak,, =.=" ha! yang penting, sale pom banyak! duet?? duet tu yang ta bape na banyak,, haha~ sampai lenguh kaki duk pusing 1 mall,, huhu~ tapi ta pe,, hati tu hepi,, =D thanx kay & tie,,





p/s : christmas sale + year end sale buat saya gile,, @.@"

No comments:

:: heart wif u ::