Skip to main content

the day~


assalamualaikum


pelik ta tajuk? cam na kiamat je tajuk,, uish~ ape plop tulih cenggitu,, =.=" meh na panjangkan cket tajuk tu,, hari yang saya tunggu-tunggu selama 2 tahun,, 2tahun! 2tahun!2 tahun! ye~ ta pelu ulang bebanyak sebab sume boley nampak,, =.=" nape lame sangat? soklan tu musti anda anda anda na aju untuk saya kan? kan? klo bukan untuk saya, untuk sape agy?!


nape 2tahun tunggu? sebab masing-masing sibok,, cuti ta same,, opss! sebelom tu, anda anda anda musti duk pk saya tunggu jumpe ngan pakwe saya kan? kan? mane ade!!!!! tula,, concentration ribena tu penting,, eh kau! tetibe~ =.="


jumpe kawan la anda anda anda & anda~ dari matrix janji na jumpe,, i mean, jalan-jalan pegi sopim ke ape ke,, cenggitu,, slalunye pegi umah jerk,, tu pun bukan boley lame,, singgah kejap,, nasebaek driver sudi na benti,, klo dye cakap, ''maaf cik, saya cuma diarahkan untuk bawak cik ke satu tempat yang cik bagitau awal-awal tadi,, maaf ye cik",, ha! hamek kau,, jadi la 2tahun berjanggut bermisai duk tunggu,, oh! penipuan berlaku di situ,, =D


saya, bersama dua rakan yang sentiasa menghepikan saya, yang sentiasa membuat saya senang aty, yang sentiasa mendengar masalah saya, yang sentiasa melayan kerenah saya yang gila-gila :: wardati najihah :: sakinah :: oh! sangat seronok dapat jalan-jalan ngan dorang! happy sangat! ( + plop ngan sale mase tu, mau ta happy,, haha! )


banyak nampaknye tulisan yerk,, ta perlu sume tu! jom tengok 100 keping gambar yang saya sediakan,, haha! tengok sampai anda anda anda anda jadik mual, muntah & sakit kepale sampai ase na buang kepale,, hehe~
=D


dorang hamek mase 15minit na pilih oooo~
 * 2kali abang tu datang na hamek order tapi ta dapat na bagitau agy na makan ape,, cian abang tu,, =.="


thanx kay fer da treat! =D

our meals,, haha!
kay

tie







dye neyh kan, klo dapat makan, tros senyap,, =D

3pan pizza,, =.="


chicken hawaii, supreme & chicken supreme


manje sangat,, =.="




air free! pacik blakang bagi,, =D thanx pacik,, =D
blurppp! alhamdulillah~ =D

pastu, lepas kenyang menyentap pizza, kitorang turun kat basement,, pergh! baju tayah cakap,, memang banyak,, sampai pening sebab colourful sangat,, =D


muka ta tau na pilih yang mana,, =.="
cube teka, dimanakah saya??
konon muka cam hantu,, penat sangat~ =.="

bags,, colourful!

neyh seluar,, giler lawa dye susun! =D

fuh! da seharian duk round mall,, dari pagi sampai petang! da la manusia pom penoh,, mall tu da macam laotan manusia! macam-macam manusia saya jumpe,, pelik-pelik pulak,, =.=" ha! yang penting, sale pom banyak! duet?? duet tu yang ta bape na banyak,, haha~ sampai lenguh kaki duk pusing 1 mall,, huhu~ tapi ta pe,, hati tu hepi,, =D thanx kay & tie,,





p/s : christmas sale + year end sale buat saya gile,, @.@"

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…