cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, December 5, 2010

cry like a baby~

wawawawawa~ uwaaaaaaa~ hukhukhukhuk~ 

ini bukan saya


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ha! gitu la lebey kuram baby nanges,, betol ke tak?? entah,, haha! na tau, g skodeng baby okeyh bukan bay bi,, upsss~ sorry,, =D tetibe na kuarkan tajuk neyh,, why? why? why?



tadi duk buat keje abah,, abah ngaja sekolah rendah, so bile buat keje dye, musti la sume nye berkaitan ngan primary school kan?kan? ta kan la berkaitan ngan secondary school plop kan,, haha!



duk susun takwim tahunan untuk 2011,, pergh! satu tahun tetiap bulan ade MESYUARAT!!! tetibe ase oh! saya-na-tukar-kerjaya-saya-balik,, hadoi~ ade je mesyuarat tetiap minggu,, hukhukhuk,, i thought that being a teacher is so damn easy ( not-so-easy-like-makan-kacang-ok! ) ta pena terpikir dek kepala hotak saya akan mesyuarat-mesyuarat tersebut,, 

sume-sume tu MESYUARAT!!!

pastu, sambil-sambil memikirkan naseb-naseb bakal chekgu chekgi muda cun meletop hot panas-panas awww tu, tetibe terlihat lah akan saya satu ayat (ayat ke) yang terpampang kat kertas tu :: MAJLIS PENYERAHAN ILMU :: secara otomatik, na bergenang air dalam mata saya neyh,, terkenang la balik kisah-kisah dulu,,



dari primary school, secondary school sampai la skam,, bile ade je majlis neyh, kompem! lelaki yang tough kasar hensem jambu pomdan gay jambu air jambu batu hah! sume laaaaa! leleyh punyer masok majlis tu,, hehehehe~ 



mase primary school, saya memang nanges r,, sedeyh weyh,, secondary?? mule-mule tahan beb! ta nanges pom ( bakal mak mertua ade, ta kan na nanges,, haha! ),, pastu, bile masok je kawan-kawan2 yang nanges tadi, duk menanges kat saya, ape agy, join sekaki r nyah,, hehe~



asenyer, luz majlis yang saya hadiri, mase PLKN,, ade gak majlis gni,, hoh! orang cakap, kebal bai! jadik jantan oooo ( ok saya tipu! saya maseh perempuan tulen ),, mase majlis neyh, disebabkan ta mo join orang len nanges, saya jadik orang FIRST g salam ngan chekgu-chekgu & jurulatih,, heeeee~



keputusannya?? bagus! ta nanges setitik air mata pom,, bangga kot! bangga amende?! malu r! orang len duk nanges suksak suksak, saya dengan selamba derk je g duk kat tempat duduk saya! 2nd person lepas saya tu, lam 10 minit baru masuk lam kompeni,, hah! apa macam?? tapi ta pe~ pengalaman terbaikyang saya alami kat sana,, klo saya ingat balik PLKN, ade sedey & ade suka,, seronok bila pikir tentang duk kat sane,, sedey bile ingat apa yang terjadi kat tempat saya mase saya kat PLKN,, ta mo ingat~ go away! syuh syuh!!



so, keje abah da selesai~ kenangan lalu pun da terbang jauh,, then, i should stop la kan,, klo ta mau stop?? saya bukan manusia,, saya alien,, (^-^)v

2 comments:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

hunnys~ said...

wslm,,

jutaan berlemon2 cuz sudi singgah,,
=D

nnt kte jln2 blog awk okeyh?
ppepom, thnx again~

:: heart wif u ::