cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Saturday, December 4, 2010

chipsmore!

chipsmore oh chipsmore~ teeeeettttt! salah! bukan na citer sal chipsmore! ta der kaitan ngan chipsmore pom!! ta der! ta der! ( emosi nampak nyah~ ) ok la,, ta mo emosi-emosi sampai kene call Tanjung Rambutan,,


da story begins~~~~~

.
.
.
.
.
.
.
.


pada suatu malam yang dingin lagi sejuk cam na turun salji kat Malaysia, saya dengan syoknya duk tengok tv kat luar,, citer plak agak-agak best suam suam kucing g2 r,, layan jerk walaupun da banyak kali men kat tv,, bergelak sakan gitu nyah,, pastu, cam biase, bile da kul12 malam, berita pom na hamek alih,, lalu, saya dengan berat badannya masuk la lam bilik,, konon na panaskan engine lappy la,,


da memang kebiasaan buat saya untuk bukak lappy lepas kul12,, siang-siang ta mo bukak,, alaaaaaa~ kasik chance adek-adek na porak perandakan lappy,,  baek kan saya?? =D


alkisahnye, masok je bilik, jeng jeng jeng! surprise!!!! lappy ta der~~ bayangkan perasaan mase tu cane! bukak tutup bukak tutup mata,, tu je yang mampu saya buat,, wuwuwwuuw~ sedey kot,, tadi lam kul10 malam ade agy lappy,, mane menghilangnye lappy??? misteri~~~



**************


maka,saya selaku detektip Anis pom memulakan siasatan,, mane tau ade toyol lam umah neyh,, duk sorang-sorang menyiasat, seram tak?? umah sume lampu tutup,, uuuuuu~ scary! ah! ta kisah,, janji malam neyh boley tengok naruto!
( important!! ),,


sedang otak ligat berfikir, datang ler igauan-igauan ngeri,, amende?? jangan fikir bukan-bukan ok,, igauan my mum hamek lappy ler,, hah! memang sah,, ibu hamek lappy,, wuwuwuwuwu~ ='(


katanya ta mo kasik saya jadik musang,, hukhukhuk,, ape salah saya,, so, merinduilah saya satu hari ta dapat tengok naruto,, bukan ape, na tengok siang, line slow r~ malam lajuuuuuuuuuu! hehehe,, agypom, ta de feel la tengok naruto siang-siang,, arap-arap malam nanti ade,, klo ta der?? terpaksa la saya pk sendirik~
 

daim tu penting! buat teman malam-malam,, =D

omaiGod! da ta der,, wuwu~
ok,, tu je la citer chipsmore yang ta der kaitan ngan chipsmore,, tata~





p/s : naseb semalam awak teman saye kan? kan? tapi kul4 jugak saya lelap!

No comments:

:: heart wif u ::