Skip to main content

chipsmore!

chipsmore oh chipsmore~ teeeeettttt! salah! bukan na citer sal chipsmore! ta der kaitan ngan chipsmore pom!! ta der! ta der! ( emosi nampak nyah~ ) ok la,, ta mo emosi-emosi sampai kene call Tanjung Rambutan,,


da story begins~~~~~

.
.
.
.
.
.
.
.


pada suatu malam yang dingin lagi sejuk cam na turun salji kat Malaysia, saya dengan syoknya duk tengok tv kat luar,, citer plak agak-agak best suam suam kucing g2 r,, layan jerk walaupun da banyak kali men kat tv,, bergelak sakan gitu nyah,, pastu, cam biase, bile da kul12 malam, berita pom na hamek alih,, lalu, saya dengan berat badannya masuk la lam bilik,, konon na panaskan engine lappy la,,


da memang kebiasaan buat saya untuk bukak lappy lepas kul12,, siang-siang ta mo bukak,, alaaaaaa~ kasik chance adek-adek na porak perandakan lappy,,  baek kan saya?? =D


alkisahnye, masok je bilik, jeng jeng jeng! surprise!!!! lappy ta der~~ bayangkan perasaan mase tu cane! bukak tutup bukak tutup mata,, tu je yang mampu saya buat,, wuwuwwuuw~ sedey kot,, tadi lam kul10 malam ade agy lappy,, mane menghilangnye lappy??? misteri~~~



**************


maka,saya selaku detektip Anis pom memulakan siasatan,, mane tau ade toyol lam umah neyh,, duk sorang-sorang menyiasat, seram tak?? umah sume lampu tutup,, uuuuuu~ scary! ah! ta kisah,, janji malam neyh boley tengok naruto!
( important!! ),,


sedang otak ligat berfikir, datang ler igauan-igauan ngeri,, amende?? jangan fikir bukan-bukan ok,, igauan my mum hamek lappy ler,, hah! memang sah,, ibu hamek lappy,, wuwuwuwuwu~ ='(


katanya ta mo kasik saya jadik musang,, hukhukhuk,, ape salah saya,, so, merinduilah saya satu hari ta dapat tengok naruto,, bukan ape, na tengok siang, line slow r~ malam lajuuuuuuuuuu! hehehe,, agypom, ta de feel la tengok naruto siang-siang,, arap-arap malam nanti ade,, klo ta der?? terpaksa la saya pk sendirik~
 

daim tu penting! buat teman malam-malam,, =D

omaiGod! da ta der,, wuwu~
ok,, tu je la citer chipsmore yang ta der kaitan ngan chipsmore,, tata~





p/s : naseb semalam awak teman saye kan? kan? tapi kul4 jugak saya lelap!

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…