cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, December 19, 2010

childhood fwens~


assalamualaikum


ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~



ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D



ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



faiznur aida mohd hashim

dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,, cian dye dapat kawan cam saya,, tapi saya tetap sayang dye sebab dye baek ngan saya,, dye layan je saya,, thanx faez! =D


nur zarith sofea badir noon zaman

bukan salah saya ade dua orang kawan yang rupawan okeyh,, haha! yang neyh pon kawan mase sekolah rendah jugak,, tapi mase sekolah rendah, rapat ngan faez agy walaupun sekelas ngan rith,, haha! rapat ngan dye mase sekolah menengah,, dye baek sangat! klo teringat mase sekolah menengah dulu, mesti mauk nanges terkenangkan kisah lame,, =') ta pe la,, yang penting, let bygones be bygones~



syukur sangat saya dapat kawan yang sangat lah baek! Alhamdulillah~ Allah bagi saya kawan yang baek buat saya,, saya ta mo hampakan dorang,, sebab dorang lah kawan saya dunia akhirat,, AMIN~







p/s : nanti na citer sal kawan kat matrix pulop,, =D

2 comments:

:: heart wif u ::