Skip to main content

uzumaki naruto!

ecececece~ ingt dowh name naruto,, haha!  saya rase, sape-sape yang tengok naruto musti tau kan name naruto,, so, saya pasan lebey je la konon saya sorang jerk tau,, heeee~ kenape tajuk nye tentang naruto??? saje je,, haha! ekceli, saya neyh peminat giler punyer minat setia mati susah kipas ( die hard fan la tu~ ) naruto,, 


disebabkan kat kolej ta boley na turun tengok tv, lalu, saya copy citer naruto tu ngan kawan,, balik umah, keje ngadap lappy, layan naruto,, sampai 5.30 pagi!!!! o mak kau! ta reti na tido da sekarang kamu ye Anis~ ape na jadi la ngan saya neyh,, tu semalam punye keje sampai 5.30 pagi,, bukan ape, kul 1 tu duk bergayut dulu,, bukan bergayut kat pokok tetengah malam buta tu! calling-calling maaaa~ heeeee,, serunut ok! tu je la na citer,, hikhikhik~ taTa!! =D






p/s : sampai nanges-nanges, sejuk kaki tangan tengok naruto,, ape kes?? haha!

Comments

Abie said…
wa pun suka nonton naruto,
tapi itu suatu masa dulu.
mcm nak tengok balik je, tapi semua episode mesti mau lengkap kot.
baru feeling enough :)
nikhanis said…
haha~ skam neyh pom duk tgk c naruto neyh,,
tv pom follow,,
hehe~
da lebey da citer kat tv tu,,
terkehadapan la plak,,
haha!
seronok ngat!
Anonymous said…
Aq ni Hokage pas naruto.. nak tgk yg lagi3 latest...
visit mangastream.com.. Ni manga not anime k.. Hope you enjoy it..
hunnys~ said…
haha~ terime kasih!
da try bkk da,, =D

but i prefer anime agy,,boley tgk dye gerak2,,haha!
klo na tgk gax, tgk kt crunchyroll,,

besh ngat!! =D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…