cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, November 19, 2010

uzumaki naruto!

ecececece~ ingt dowh name naruto,, haha!  saya rase, sape-sape yang tengok naruto musti tau kan name naruto,, so, saya pasan lebey je la konon saya sorang jerk tau,, heeee~ kenape tajuk nye tentang naruto??? saje je,, haha! ekceli, saya neyh peminat giler punyer minat setia mati susah kipas ( die hard fan la tu~ ) naruto,, 


disebabkan kat kolej ta boley na turun tengok tv, lalu, saya copy citer naruto tu ngan kawan,, balik umah, keje ngadap lappy, layan naruto,, sampai 5.30 pagi!!!! o mak kau! ta reti na tido da sekarang kamu ye Anis~ ape na jadi la ngan saya neyh,, tu semalam punye keje sampai 5.30 pagi,, bukan ape, kul 1 tu duk bergayut dulu,, bukan bergayut kat pokok tetengah malam buta tu! calling-calling maaaa~ heeeee,, serunut ok! tu je la na citer,, hikhikhik~ taTa!! =D






p/s : sampai nanges-nanges, sejuk kaki tangan tengok naruto,, ape kes?? haha!

4 comments:

Abie said...

wa pun suka nonton naruto,
tapi itu suatu masa dulu.
mcm nak tengok balik je, tapi semua episode mesti mau lengkap kot.
baru feeling enough :)

nikhanis said...

haha~ skam neyh pom duk tgk c naruto neyh,,
tv pom follow,,
hehe~
da lebey da citer kat tv tu,,
terkehadapan la plak,,
haha!
seronok ngat!

Anonymous said...

Aq ni Hokage pas naruto.. nak tgk yg lagi3 latest...
visit mangastream.com.. Ni manga not anime k.. Hope you enjoy it..

hunnys~ said...

haha~ terime kasih!
da try bkk da,, =D

but i prefer anime agy,,boley tgk dye gerak2,,haha!
klo na tgk gax, tgk kt crunchyroll,,

besh ngat!! =D

:: heart wif u ::