cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Monday, November 8, 2010

trembling~

my heart is trembling,, uhuk,, why? why? & why? i dun no,, hmmm,, cuz of science 1 paper yang xsampai 24jam agy?? ade jugak la, KOT,, bile dengar orang duk bincang sal biologi a.k.a entah pape ade lam kepale saye, rase cam xpena study,, haha! 

dye stress bukan disebabkan saya! saya xbersalah,,

kadang-kadang tu rase sunyi walaupun ramai orang duk gelak kiri kanan depan belakang or mane-mane la kan,, bukannya saya na cakap saya pekak tetibe or what kan, cume hati tu xberape na gelak jugak walaupun saya tahu pada hakikatnya mane ade hati gelak kan,, well~ saya rase saya perlu call rumah saya KOT, i mean bukan rumah saya boley bercakap ke ape, call my mum la! i miss her so much~ miss her damn delicious acar daging & sume-sume la,, 



mane ade orang cakap masakan mum dorang xsedap kan (ade ke orang cakap xsedap??) entahla,, hati da lari-lari na keluar na balik rumah! "saya akan balik malam neyh! awak duduk la sini exam sorang-sorang! saya da xtahan!" cenggitu la kata hati saya,, jerit-jerit meraung-raung na balik,, tapi kan, dye ingat dye boley blah cenggitu je??? mane boley! xadil la saya duk sit xam, dye senang-senang ade kat umah! pssssst! saya da mula mengarut,, sila layan~ stress la tu,,

sesape na order, boley la ea,,

bile da belajar, daya serapan da cannot go, osmosis pom xberlaku apatah lagi penetration ke dalam kepala x dapat na tembus da, gini la jadinye,,

kalkulator untuk meniru yerk adek-adek, bukan untuk mengira!

so, rehatkan minda, esok da na xam,, rilexkan aty,, selamat mencuba dan selamat beramal!



p/s : hati duk thump thamp thump thamp na balik!

No comments:

:: heart wif u ::