Skip to main content

saya suke awak-lah Ajwin!

erk~ saya bukan lesbian ok! i'm straight! i mean, saya suke bace blog Ajwin Ajeera neyh,, syiok sangat ok! =D boley mati terguling-guling tertunggeng tertanggak kalo bace entry dye,, cik awin neyh comey lote tuannye,, cam Diana Rafar g2 orangnye (jangan lupe pos adiah ok lepas bace entry neyh,, penat ok puji awak -hakikatnye xkuar setitik peluh pom- haha! ) bile ek mule tertarik cam magnet bace blog dye? sem lepas asenye,, semester 2~ tension jerk bukak blog dye, gelak sorang-sorang cam orang gile,, adeh! temkiu cuz ilamkan tension saye ye awak,, pastu, dapat tau y dye pandai masak,, ececececece~ da bukak kedai da kot,, tahniah! =D nanti blanje cupcakes yerk! mintak la resepi cupcakes ngan dye,, na buat~ na beli, ade charge tersembunyi cam na beli tiket flite! so, alang-alang da ade chef Awin neyh, mintak jela,, hehe~ time kaseh ye kamo! lap u so much la dear! =D

cantek kan blog dye?

kite curik sekeping ye awak,, haha!

da la chantek kan, pastu pandai masak,, awak masuk Gadis Melayu je la ea,, nanti saya vote awak,, haha~ thanx fer da recipe ( walaupun xdapat agy,, haha,, surat rasmi kan dye tulih terime kasih dulu kan?kan?) =D

rajin-rajin, tolong la tambah kasik traffic jam bebanyak kat blog dye,, =D

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…