Skip to main content

saya, awak & kamu

saya awak & kamu,, pagi-pagi bangun (sangat pagi ok!), layan lagu korea, bukak blog, tajuk pom boley tahan,, tajuk kontrobesi,, bukan niat saya na menjadikkan entry kali neyh serius gler kelakar walaupun pada dasarnya klo xde niat xdernyer saya tulih entry neyh pagi-pagi buta,,

bukan niat saya untuk menjadi playboy playgirl, tapi ape saya boleh buat,, mengecewakan bukan, muka cantik lawa cun gedix tak chantek tapi jadik playgirl,, ya, saya tahu saya akan kecewakan banyak hati & menyebabkan orang disekeliling annoying tahap giler punyer cipanzi sangat, tapi rasa untuk sayang tu terlalu banyak sampai kene bagi-bagi,, rezeki jangan ditolak~ betol kan?

pasti awak & kamu menanges meraung mengilai kecewa kalau dapat tahu saya bukan setakat mendua mentiga mengempat mentadak mentadu, tapi banyak! saya tak dapat na tahan perasaan saya,, ape yang harus saya lakukan? saya pun keliru~

maafkan saya,, mungkin ini terlalu berterus-terang,, baru sekarang awak & kamu tahu perangai saya,, saya ada hati ngan awak namun on da same tyme, hati saya turut terpaut pada kamu, lalu saya rembat dua-dua (senang!),, awak terima saya seadanya~ kamu pun sama,, awak bahagiakan saya~ kamu pun sama,,

saya pergi pada awak, kendian saya hadir pada kamu,, sedey bukan?

sekarang saya sedar, one day, karma will get me, if karma don't, both of u will kenyek & ganyang me, rite? saya akan tamatkan segalanya,, saya dah menyesal,, semua neyh hanya dunia semata-mata! saya tak kan tamak haloba,, saya hanya akan pilih satu yang hanya akan bertakhta di hati saya,, persoalannya, mampukah saya untuk melakukan sedemikian rupa??

sebelum neyh, begitu senang saya melepaskan yang lain tanpa menghiraukan walau sedetik setitik setong perasaan mereka,, betapa kejamnya saya~

saya akui saya sayang awak lebih dari kamu,, saya boleh jumpa awak bila saya na jumpa awak,, kamu? jarang saya dapat berjumpa dengan kamu,, sangat susah~  & pastinya kalau saya buat keputusan, awak & kamu pasti tahu siapa yang menjadi pilihan saya kan,, persoalannya sekali lagi, mampukah saya untuk melakukan sedemikian rupa??

saya xdapat na lakukannya~ maafkan saya,, saya bersalah~ ='(

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


sempat skodeng, mane tau hati terpaut lagi,, xpena serik~ =.="

awak

awak jugak

kamu yang jauh di mata tapi dekat di hati
awak @ kamu? mana-mana pom boley laaa~
rase cam kamu je, bukan awak kan? saya tertukar la (na gtau banyak ngat!)
pastinya, ini awak!

nasihat saya, jangan jadik macam saya,, sume neyh hanya dunia,, hanya dunia~ dunia~~~ (buat bunyi dari kuat jadik makin slow ok,, baru ade efek cket!) & semestinya memerlukan banyak ongkos & pitih (duit la tu) kalo na jadik cam saya,, saya nasihatkan, JANGAN~ sekali lagi, maafkan saya yang tak bersalah langsung,,



p/s : 1st tyme buat entry yang memerlukan PENULISAN (bukan entry yang panjang) yang sangat panjang!

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…