cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, November 3, 2010

outing again???

pantang ade mase terluang, teros keluar,, xingat da y xam xabes agy ke, da abes ke, memang kuar je kejenye,, xg mane pom,, cam biase r,, g Korea, Jepun, Paris (perasaan melanda,, g Giant n Mydin je pun),, yang pasti, xam ade dua paper agy,, dua-dua paper kritikal tahap CCU da,, SAINS 1 & SAINS 2,, adoi~ cam xsedia je na pecah kepale,, uhuk,, pagi tadi, paper BM da selesai,, ape agy, keluar!! hahahahaha~ xbanyak saya beli,, tapi yang pasti, saya beli somtim yang memang da lame saya na beli,, jeng jeng jeng!

POWER RANGERS! eh3,, xla,, nuggets je,, cam bebudak makan mende neyh,, haha!
jalan-jalan lagi, den jumpe mende yang sangat la chantek sampai boley meleleh air liur dan tetibe rase lapar pastu tangan bergerak sendirik untuk amek mende tu kalo iman xkuat,,

uuuuu~ chanteknya awak!

nampak sedap sangat! tapi iman saya kuat,, nafsu mata je semate-mate
banyak gak saya beli barang!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
banyak sangat la kan sampai perlu troli,, haha!
den, sampai la IPG a.k.a bilik ku syurga ku,, maka, bermula la aktiviti terlarang,, xde la sampai saya merokok ke ape kan,, jangan la pk sampai ke situ plop,, saya masak je laaaaa~ beli nugget tu mahal-mahal, xkan na buh lam frame je kan,, hahahaha,,

cewah! cam masak kat umah daaaa,,
sedang menggoreng tu kan, tetibe masuk mesej,, bukan masuk cenggitu! i mean terime mesej kat fon,, cam kenal je bunyi ringtone tu kan,, oh! da tau da,, c dye upenye~
.
.
.
.
.
penyohoran kali kedua.. test 2 math 40/40.. gd luck final
.
.
.
.
gile ke?! genius ke?! gile genius?!
sebelom neyh da pena dapat 100/100!
arghhhh! xboley terime,, wuwu~
otak da mule berpk sambil meranggos a.k.a makan mende kat bawah neyh...


hai~ kan da cakap, klo awak study, tengok buku sikit je, awak dapat buat,,
kan betol tu!!!
tahniah~ (nada jeles sikit)

...........................................

lam kul0144, dye kol,,
.
.
.
.
.
.
awak  : cane xam tadi?
saya  : boley la,, tadi BM,, senang cket (sambil gelak,, cover r gelak tu kn,,) semalam BI,, susah cket part poem tu,, xbace etep,, (gelak lagi,, bahagia nampak~)
awak : sem depan saya na amek BM jugak la cam awak,, boley?
saya  : bile plak awak neyh duk kat IPG aaa?
awak : hahahaha!
saya  : bongok!
awak : xpela awak,, saya call awak jap je ni,, gud lark ye,,
saya  : ok! taTa~
.
.
.
.
.
.
.
uuuuuu~ terharu ngat bile dye cakap gud lark tu!,, bukan senang oooo~ haha!

xpela,, na sambung tengok anime! suke3!

Ouran High School - suke HONEY-SENPAI! sweet~


p/s ; i'm really really proud of you,, Thanks to Allah,, Alhamdulillah,,

No comments:

:: heart wif u ::