cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Sunday, November 14, 2010

exam & cuti

na cuti kene tempuh exam dulu,, cenggitu la kebiasaannya~ memang tak boleh na horey huray hoooorey hoooooo dah! kene jugak hadapi exam sampai pecah kepale,, & saya kan perasan kan banyak kan entry kan saya kan tentang kan exam kan? kan? sakit jugak budak neyh,, adoi~ 

esoq dah luz exam,, paper sains 2 yang memang killer pembunuh penyamun perompak sume-sume la! harap dapat jawab walaupun tak berape na sedia,, haha! tu la! tido je kejenye! padan muka! padan muka! padan muka! ok dah! awak da besar kan~ behave urself ok,, nanti ade orang panggil awak budak, awak nanges plop karang,, hehe~

untuk ilamkan tension study ( bile la plop awak tension study? study pom tak,, haha! ) kite kene makan! ye, makan! well~ bermastautin kat teeeeettttt ( konon xder orang tau la kan) keje makan ICT a.k.a sotong celup tepung bagi saya sebab saya tak suka makan ikan,, heee~

yang panjang tu, kerang ok

yang kat depan tu, cendawan gorang,, sedap habaq ang!
tu je la na bagitahu sebenarnya,, tak link langsung ngan tajuk kan,, haha! na sambung study plop,, tata~




p/s : saya mengalami 'jet lag' sekarang neyh,, pagi jadik malam, malam jadik pagi,, hehe~

No comments:

:: heart wif u ::