cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, November 24, 2010

cerita di sebalik lagu

typical title, rite? mmg la lam lagu ade citer,, klo ta, ta de nye sorang ape tu namenye komposer & y tulih lirik ape ntah sume sume tu boley buat lagu kan? kan? ok ok~ straight to the point,, gini citernye,,


ai neyh, mood agak swing cket,, well, skam kan musim ujan, berangin, so mood pom cam tu jugak - ok fine ta der kene mengena ngan cuaca -


pena tak korunk selongkar, i mean dengar sume lagu lam ur handphone? without shuffling it?? haaaaa~ buat pertama kalinya, saya, ya saya! mendengar sume lagu lam track music saya sebanyak 89,, sikit?? x termasuk yang lam folder k,, neyh yang ta buh lam folder,, bile saya dengar, cam ade cerita,, paham ta? paham ta? ta paham?! saya pom ta reti na explain,, saya citer je la~ 



mula-mula lagu happy happy together, ta der orang len,, pastu, lagu konflik~ pastu, pujuk-pujuk, ok balik,, pastu, konflik balik,, adoi~ pastu, pujuk-pujuk balik,, last-last, happy~ 


uish! giler konflik punyer susunan lagu lam track music saya,, haha!


let me make it simple~


* pompuan sedang mencari cinta
1 - perfect two
2 - one love ( super junior )
3 - somebody to love

 * laki ta tau na pilih sape
4 - maafkan ( BBB )
5 - because i'm a fool ( a.n.jell )

* pompuan pasrah
6 - aku atau dia ( nubhan )

* laki pilih puan len
7 - beautiful soul

*puan tu cedey
8 - bila cinta

*puan tu carik laki len
9 - ready for love

* puan tu bahagia jumpe mr. right
10 - cukup indah
11 - mengapa

* laki dapat tau puan tu ade scandal
12 - diary

*puan tu mintak maap
13 - hanyut

* puan tu pujuk laki tu
15 - getar hati
16 - here we go ( super junior )
17 - hey, soul sister
18 - i knew i loved you
19 - i think i'm in love
20 - wetoriya - i'm a loner- ( CN Blue )
21 - di saat kau pergi
22 - if it's love

* puan tu nekad nak jugak laki tu, xmo putus asa
23 - if we ever meet again
24 - if u were mine
25 - jahat
26 - jangan pernah berubah
27 - menanti cinta
28 - love the way u lie
29 - lovely day ( a.n.jell )
30 - maaf ( radja )
31 - menyesal ( 6ixth sense )
32 - kissing u

*laki puan duk gado jap
33 - putus sambung ( BBB )
34 - sorry sorry ( super junior )

* puan tu pujuk
35 - my only one ( mocca )
36 - pyramid
37 - smile
38 - sofea jane
39 - solo ( lyaz )
40 - something about love
41 - straight to my heart
42 - why i like you ( super junior )
43 - bonamana ( super junior )
44 - terus terang ( radja )
45 - ku takut kau hilang ( the times )
46 - kau vip d hatiku
47 - what are you waiting for

*laki tu gtau kat puan tu
48 - yang sempurnakan ku ( 6ixth sense )
49 - you & me ( bunkface )


okeyh! penat~ 49 bijik lagu dijadikan kisah cinta yang happy ending walaupun banyak konflik,, entah la cane boley TERreveal n boley dijadikan citer neyh,, huahuahuahua~ bohsan + frust kot,, tu yang dengar sume lagu,, haha! try la kat nset sendirik ke, mak punyer ke, ayah punyer ke, boyfren punyer ke, gurfren punyer ke, sesape punyer ke,, asalkan ta curik punyer ke,, take time okeyh! good luck!



p/s : skip la 1, 2 lagu yang ase cam ta masuk jalan citer okeyh~

4 comments:

aida nurin said...

anih, byk mistakes la dlm reseach awk.
byk awk slh mksod dlm lagu tuh. ish3
kaji blk.
haha
x bley blah je kn.

hunnys~ said...

haha~ tgk tajuk je la,, haha~
entah la cik aida nurin,,
semalaman duk lyn lagu lam nset neyh, siap boley wk drama agy,, haha!
mengom~

PendekarPetai said...

mak ai... tak bernanah lak telinga??

hunnys~ said...

buat masa skam, telinga masih elok~
haha!

maybe xkan buat dk kot pasni,,
haha!

:: heart wif u ::