Skip to main content

away~

saya ta akan muncul kan diri saya selamaa dua minggu di sini mahupun di facebook,, oh! oh! cedeynye~ (bohong! macam ta de lappy len kat umah,, huh! ) kenapekah?? lappy masuk wad sudaaaa~ 2 minggu pulak tu,, hukhukhuk~ no more naruto-kun, no more sasuke-kun, no more kakashi sensei,, waaaaaa~ no more muvies,, sangat cedey! ='(


setelah begitu lama lappy saya tahan sakit demi saya yang kene buat banyak keje a.k.a esaimen sampai saya cuti, saya dengan cedeynye menghantar lappy saya ke ospital di KB,, jaohnyer~ na melawat ta boley,, doktor cakap lappy saya kene pindah ke ospital besar,, wuwu~ menanges teresak-esak saya cuz terpaksa berjauhan dengan lappy,,


lappy saya ta der la sakit terok sebenarnye,, hati a.k.a battery dye je terok,, haha! still lam warranty tapi da sakit,, adoi~ cannot fully charge da hati eh! da battery,, saya pun heran,, saya, sebagai tuan yang penyayang, saya pun hantar la lappy saya ke ospital,, ta sangka lame la pulak,, adoi~


before g anta lappy kesayangan saya, pegi la kenduri orang kawen,, so, menyempat gak la hamek gambo,, haha! dalam erti kata len, saya memang suka hamek gambo,, ecececece~ 






isyraq, safwan, aniq - love them -

suke isyraq!

ya ya ya~ gambar orang kawen ta de ke?? maap, ta de~ haha! tu je la,, muka cam ta cedey pom na anta lappy kan? kan? hehe~




p/s : aty saya cedey, sape yang tau,, haaaaaa~

Comments

PendekarPetai said…
ok.. tak tau kamu yg mane 1... hahaha
hunnys~ said…
hahaha~
xboley cam ke??
tipu lor~
=D

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…