cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Tuesday, November 30, 2010

itu adalah memori yang akan ku simpan

memories are sweet & sour


duk kemas-kemas intai-intai sepah-sepah tempat persembunyian, terjumpela satu kotak misteri ( dua sebenarnye tapi yang satu neyh lebey penting! ),, bukak la kotak neyh,, maka, terjumpelah akan saya satu macam itu memori,, adoi ayat! ta paham ler~ kasik simple laaaa,, ok ok,, =.=" saya jumpe banyak memori dalam tu,, i mean, i can recall so damn many memories when i opened that box,, dalam kotak tu, penuh dengan surat & kad raya,, but, i love the surat more lah~ hehe,, 


kotak misteri

bila bukak balik, baru perasan, banyak gak suratssss cinta kawan-kawan yang saya simpan,, yup! bile bace balik, memang kelakar,, haha~ macam-macam ade,, dari surat mase sekolah rendah sampai sekolah menengah,, seingat saya, last surat saya dapat mase saya Form 5,, memang la! Form 5 tu da last secondary school da! =.=" 


paling ta boley dibelah blah, surat mase sekolah rendah,, lucu sangat ok! mentang-mentang la blaja surat rasmi & ta rasmi, ko kasik sejibik cam surat rasmi ta rasmi yerk! haha~ siap alamat agy kat belah kanan tu,, haha! naseb je ta de ' Kehadapan saudari Anis',, hahahahahaha~ ta baek ooo gelak,, isi kandungan surat ta der men perasaan-perasaan neyh,, mane men i lap u, u labi i lagik! surat mau kawan-kawan jerk,, =D


kelakar bile baca balik! =D

pastu, bile da masuk secondary school, ayat da len da~ surat kasik luah perasaan & citer jerk banyak,, seronok kalau baca balik,, teringat zaman-zaman kegelapan diri sebelom jumpe 'SINAR BARU',, ecececece~ tulisan mauk jugak kasik besar kan,, bile bace balik, maka terfikir la akan saya, ape yang saya tulih sampai dorang balas cenggitu cenggini,, haha! ayat sume penoh semangat! kalo surat-surat dak-dak islamic, penoh kata-kata semangat & bait-bait lagu cinta nasyid,, kalo dak-dak SBP plop, full of stories! hehe,, sangat seronok biler baca,, MEMORIES~

.
.
.
.
.
.
.


pastu, saya selongkar cam tikus belanda dengan bersungguh-sungguh almari saya,, jumpe la satu file neyh,, wah! satu lagi memori telah tercipta ( sambil nyanyi lagu shila-memori tercipta ) di situ nampaknya,, hehe~ dalam file tu penuh ngan kad-kad chomel-chomel kiut-kiut miut-miut,, daripada??? kekasih & scandal kawan-kawan la!!








wahahahaha! kawan-kawan saya sangat la teramat kretip! bukan macam saya,, =.="  sumer orang tau, kalo duk asrama penuh mahupun mrsm atau asrama biase sekalipun, kekretipan tu musti ade,, neyh sume saya dapat mase duk kat asrama penuh,, suke sangat! kat sane, meja musti berbalut ngan ketas kaler-kaler pastu buh plastik,, bawah plastik, susun ler kad-kad yang dapat,, kadang-kadang, dapat surprise kad,, tengok-tengok da ade bawah meja,, sape anta, anonymous~ hehe,, bile na holiday, maka saat tu, berlambak lah kad-kad yang dapat,,


ta de keje ke dak-dak SBP neyh?? bile mase buatnye mende neyh?? banyak keje dak2 SBP neyh,, buzy ngat,, tapi ntahler,, biler datang mase tolak-ngan-jentolak-pom-ilmu-da-ta-boley-masuk, ni la keje buatnye,, hehe~ buatnye mase prep,, tu bagi orang yang rajin,, saya, bile prep sangat lah rajin! rajin tido,, haha! rindu sangat ngan dorang,, ='( 





*********************





selongkar sejibik lagi kotak~ jumpe la sebuah diari lapok,, =D saya bace balik ape yang saya tulih,, gelak guling-guling! hahahahaha~ ape punyer pemikiran la akuh mase tu agaknyer! ayat?? hadoyai~ skema sangat la! pastu siap men 'dia menggelar saya dengan blablabla',, ape punyer ayat MENGGELAR tuh Anis?! ok ok,, sangat lah malu + segan dengan diri sendirik macam-na-masukkan-kepale-dalam-tanah,, ta na la bagi sesape bace even my husband-to-be husband,, mauk bakar, tapi it is a part of MEMORY~




surat-surat tu, saya ta kan bakar,, saya akan bagi kotak tu kat hubby saya lepas akad nikah,, saya akan bagi hubby saya baca,, na bagitahu hubby saya ape yang saya rase pada waktu tu,, ape yang saya lalui waktu tu before jumpe ngan dye,, na citer kat dye memories tu,, ecececece~ tetibe jadik sweet la plak,, haha! ok la~ ase cam panjang sangat dah,, arap MEMORIES tu stiil saya ingat sampai saya kawen,, =D



* sume surat tu bukan surat cinta,, betol! saya ta tipu! *






p/s : husband-to-be pom ta boley bace! husband jerk! 

Saturday, November 27, 2010

if~

kalau la saya pandai melukis~
   ... saya na lukis sume mende terlintas lam kepala saya especially doodles ...

kalau la saya ade duit banyak~
   ... saya na beli kete & bawak family round Malaysia ...
   ... saya na beli apa yang saya idamkan tanpa perlu fikir duit abes ...

kalau la saya bijak~
   ... saya ta perlu baca buku penat-penat,, sekalik imbas je ...

kalau la saya kreatif~
   ... saya ta payah pikir untuk beli adiah bagi kat kawan-kawan,, saya boleh buat sendirik ...

kalau la~
   ... saya boleh hilangkan semua kalau tu ...



" saya masih berusaha untuk pandai melukis,, seriously, i envy those who can draw perfectly straight from their mind to the papers,, kadang-kadang, tanpa saya sedar, saya menangis sebab tengok kawan-kawan pandai melukis,, ='( "





p/s : pada waktu tu, bila awak pegang tangan saya untuk ajar saya melukis, saya hampir menangis sebab saya rasa saya dapat melukis pada waktu tu,, thank you~     ='(

Friday, November 26, 2010

life seorang insan bernama Nik Nurfarhanis~

bangun pagi [ pagi ker?  =.=" ]

mandi

makan

bukak lappy

tengok naruto

makan nasi tengah hari [ yeke neyh? ]

tengok naruto

tengok naruto

tengok naruto

mandi lagi

makan malam

tengok naruto

tido [ kul 3 pagi,, baek ta yah tido =.=" ]


it goes on & on & on & on sampaiiiiiiii abes citer naruto,,


sigh! what a life~

haha!



p/s : mmg sengaja highlite naruto 2,, mmg idop ngan naruto la saya neyh,, haha!

mati susah kipas MC'D!

hoyeh! entry baru kali neyh na memperkenalkan die hard fan a.k.a mati susah kipas Mac Donald's,, hohoho~ saya?? dulu, boley di katakan setiap kali kuar bandar, wajib drive-thru beli bubur ayam McD yang sangat la sedap! ta pom saya akan beli Happy Meals,, ehem ehem! saya makan makanan dye je,, mainan tu saya kasik adek saya tau! ( ta baek tipu Anis~ ) ok la,, saya mengaku kadang-kadang saya yang TERlebey excited bile kuar mainan-mainan comel,, hehe~ lor! kan say ada cakap saya suke mende-mende comel,, so, don't blame me,, hehe~

neyh ler penggemar tegar makanan segera tu :

macam-macam aksi bila makan! kuak lentang pom ade kadang-kadang tu,, haha!

gumbira cuz jap agy na g mkn MC'D,, hehe~


lebar je cenyum bila sebut MC'D!!

y neyh, saya ta berape yakin dye mkn ke x,, tapi telan je asenye,, haha!
p/s : lecturer saya tu tau! chomel kan?kan? =D


jap agy kite na mkn MC'D! kata farah,, haaa~ gelak bukan men agy,, =D

bakal model MC'D,, nantikan kemunculannya!

c wany neyh, buat muka ta rela mkn pizza,, mkn jela wany ea,, =D 

org y paling susah na hamek gambar,, penggemar setia MC'D jugak,, =D

gni r jadiknye kalo tetibe cancel mkn MC'D,, haha!

kawan-kawan saya sume happening sampai pening,, kalo ta kasik kedai tu riuh rendah cam ade ribut memang tak sah,, sekalik order, ha! hamek kau,, kaya kedai tu sekelip mata,, especially kalo bawak Mano & Wany anak inchek Khamis,, hehe~ seronok jalan-jalan ngan dorang,, musim-musim cuti cenggini, mule ler teringat kat dorang,, kalo duk kat kolej, huh~ jangan harap! haha~ yela, duk depan mata kot,, =D wassalam.....

Wednesday, November 24, 2010

cerita di sebalik lagu

typical title, rite? mmg la lam lagu ade citer,, klo ta, ta de nye sorang ape tu namenye komposer & y tulih lirik ape ntah sume sume tu boley buat lagu kan? kan? ok ok~ straight to the point,, gini citernye,,


ai neyh, mood agak swing cket,, well, skam kan musim ujan, berangin, so mood pom cam tu jugak - ok fine ta der kene mengena ngan cuaca -


pena tak korunk selongkar, i mean dengar sume lagu lam ur handphone? without shuffling it?? haaaaa~ buat pertama kalinya, saya, ya saya! mendengar sume lagu lam track music saya sebanyak 89,, sikit?? x termasuk yang lam folder k,, neyh yang ta buh lam folder,, bile saya dengar, cam ade cerita,, paham ta? paham ta? ta paham?! saya pom ta reti na explain,, saya citer je la~ 



mula-mula lagu happy happy together, ta der orang len,, pastu, lagu konflik~ pastu, pujuk-pujuk, ok balik,, pastu, konflik balik,, adoi~ pastu, pujuk-pujuk balik,, last-last, happy~ 


uish! giler konflik punyer susunan lagu lam track music saya,, haha!


let me make it simple~


* pompuan sedang mencari cinta
1 - perfect two
2 - one love ( super junior )
3 - somebody to love

 * laki ta tau na pilih sape
4 - maafkan ( BBB )
5 - because i'm a fool ( a.n.jell )

* pompuan pasrah
6 - aku atau dia ( nubhan )

* laki pilih puan len
7 - beautiful soul

*puan tu cedey
8 - bila cinta

*puan tu carik laki len
9 - ready for love

* puan tu bahagia jumpe mr. right
10 - cukup indah
11 - mengapa

* laki dapat tau puan tu ade scandal
12 - diary

*puan tu mintak maap
13 - hanyut

* puan tu pujuk laki tu
15 - getar hati
16 - here we go ( super junior )
17 - hey, soul sister
18 - i knew i loved you
19 - i think i'm in love
20 - wetoriya - i'm a loner- ( CN Blue )
21 - di saat kau pergi
22 - if it's love

* puan tu nekad nak jugak laki tu, xmo putus asa
23 - if we ever meet again
24 - if u were mine
25 - jahat
26 - jangan pernah berubah
27 - menanti cinta
28 - love the way u lie
29 - lovely day ( a.n.jell )
30 - maaf ( radja )
31 - menyesal ( 6ixth sense )
32 - kissing u

*laki puan duk gado jap
33 - putus sambung ( BBB )
34 - sorry sorry ( super junior )

* puan tu pujuk
35 - my only one ( mocca )
36 - pyramid
37 - smile
38 - sofea jane
39 - solo ( lyaz )
40 - something about love
41 - straight to my heart
42 - why i like you ( super junior )
43 - bonamana ( super junior )
44 - terus terang ( radja )
45 - ku takut kau hilang ( the times )
46 - kau vip d hatiku
47 - what are you waiting for

*laki tu gtau kat puan tu
48 - yang sempurnakan ku ( 6ixth sense )
49 - you & me ( bunkface )


okeyh! penat~ 49 bijik lagu dijadikan kisah cinta yang happy ending walaupun banyak konflik,, entah la cane boley TERreveal n boley dijadikan citer neyh,, huahuahuahua~ bohsan + frust kot,, tu yang dengar sume lagu,, haha! try la kat nset sendirik ke, mak punyer ke, ayah punyer ke, boyfren punyer ke, gurfren punyer ke, sesape punyer ke,, asalkan ta curik punyer ke,, take time okeyh! good luck!



p/s : skip la 1, 2 lagu yang ase cam ta masuk jalan citer okeyh~

away~

saya ta akan muncul kan diri saya selamaa dua minggu di sini mahupun di facebook,, oh! oh! cedeynye~ (bohong! macam ta de lappy len kat umah,, huh! ) kenapekah?? lappy masuk wad sudaaaa~ 2 minggu pulak tu,, hukhukhuk~ no more naruto-kun, no more sasuke-kun, no more kakashi sensei,, waaaaaa~ no more muvies,, sangat cedey! ='(


setelah begitu lama lappy saya tahan sakit demi saya yang kene buat banyak keje a.k.a esaimen sampai saya cuti, saya dengan cedeynye menghantar lappy saya ke ospital di KB,, jaohnyer~ na melawat ta boley,, doktor cakap lappy saya kene pindah ke ospital besar,, wuwu~ menanges teresak-esak saya cuz terpaksa berjauhan dengan lappy,,


lappy saya ta der la sakit terok sebenarnye,, hati a.k.a battery dye je terok,, haha! still lam warranty tapi da sakit,, adoi~ cannot fully charge da hati eh! da battery,, saya pun heran,, saya, sebagai tuan yang penyayang, saya pun hantar la lappy saya ke ospital,, ta sangka lame la pulak,, adoi~


before g anta lappy kesayangan saya, pegi la kenduri orang kawen,, so, menyempat gak la hamek gambo,, haha! dalam erti kata len, saya memang suka hamek gambo,, ecececece~ 






isyraq, safwan, aniq - love them -

suke isyraq!

ya ya ya~ gambar orang kawen ta de ke?? maap, ta de~ haha! tu je la,, muka cam ta cedey pom na anta lappy kan? kan? hehe~




p/s : aty saya cedey, sape yang tau,, haaaaaa~

Sunday, November 21, 2010

hari neyh siakap 3 rasa!

ewah ewah ewah~ da jadik chef ye Anis,, hari-hari entry sal makan je, masak je,, klo x silap, banyak entry sal makan makan makan makan & makan jerk! ok ok~ da memang saya suke makan, na buat cane,, hehe~ agypom, klo kuar ngan kawan-kawan, keje makan je,, hehe~ ok dah! today, chekgu eh! chef Anis na ajar buat sikap 3 rasa pulak,, Bismillahirrahmanirrahim~

bahan-bahannya :

sekor ikan siakap ( of cuz la kan, ta kan ikan kembong pulak)
*1 cm halia ( neyh pom pepandai jerk )
*3 ulas bawang putih
*4 biji bawang merah
1 biji bawang besar ( potong dadu )
sos tomato / cili
lada kering kisar
nenas ( potong dadu )

* ditumbuk

cara na masak pulak :

goreng ikan dulu,, pastikan minyak betol-betol panas baru letak ikan ok!

kuahnye~
untuk kuahnye :

buh halia, bawang putih & bawang merah,,
pastu, campak buah nenas, bawang besar, lada kering kisar & sos tomato / sos cili

* kalau na banyak kuah, tuang bebanyak lada kering kisar & sos tomato / sos cili =D
* na sedap lagi, bila da tutup api dapur tu, perah asam limau,, kawwww punyerrrr!!!!



maka, siaplah siakap senohong gelama ikan duri, bercakap bohong lama-lama mencuri eh! keluar pantun pulak,, hehe~ 



p/s : sedap nampaknye saya makan 2,3 ai neyh,, haha!

Saturday, November 20, 2010

jom masak kari ketam!! =D

jom jom jom! bersama saya, chef Anis kali neyh untuk masak-masak kat dapur bukan kat belakang rumah gune periuk plastik kecil comey-comey kaler warna warni, bukan bukan bukan!! kite na masak betol-betol ok,, ta na bebel panjang-panjang,, chef Anis lebey suke buh gambar banyak-banyak dari tulis panjang-panjang,,

bahan-bahan resipi ibu saya, bukan ibu anda :
beberapa ekor ketam ( suka aty na buh bape ekor)
2 cm halia ( pandai-pandai jerk)
1 sudu besar asam jawa ( na hamek air je )
4 ulas bawang putih
6 biji bawang merah
1 paket kari ikan / udang / ketam
1/2 gula melaka ( bukan setengah sudu! setengah bulat dye tu, org pnggil ape ntah )
santan nyior


cara-cara ibu saya masak, bukan anda masak :


buh minyak, den campak halia sampai dye garing

lempar dari jauh bawang putih & bawang merah

gaul serbuk kari ngan air asam jawa

buh lam periuk tadi,, campak jugak garam lam neyh

then, letak pulak gula melaka a.k.a nisse kate org qlate

lempar ketam lam neyh

tuang santan

tunggu sampai menggelegak, test cket, manis ke x, pastu hidang!

gambar yang da siap hidang ta sempat na hamek cuz saya da terkam dulu mende neyh,, haha! ta menyempat~ hehe,, sekarang musim besh makan ketam sebab banyak isi ketam,, abah cakap, bila bulan mengambang, isi ketam jadik banyak,, =D saya pom seronok,, banyak isi~ selamat makan!!




p/s : abes nset bau kari ketam!!

this is me~

saya .......... suka naruto
saya .......... tak suka marah
saya .......... ada perasaan tapi ta tunjuk ( pelik bukan? )
saya .......... suka borak dengan awak
saya .......... akan menanges kalau awak ta ade
saya .......... suka mendengar dari bercakap
saya .......... positive thinker
saya .......... suka makan ( ta jugak besar-besar )
saya .......... suka mende kecik & chomel
saya .......... rase seronok bila ngan awak
saya .......... ta suke kucing ( takut tapi rase jugak na men )
saya .......... suke hamster ( tapi takut na pegang )
saya .......... prefer untuk pendam rase marah
saya .......... sentiasa tunggu mesej & call dari awak
saya .......... suke mata coklat cair
saya .......... seronok kalau surprise awak menjadi
saya .......... suke baju pelik-pelik
saya .......... teringin na melancong jauh-jauh
saya .......... suka jalan-jalan
saya .......... seronok dengar awak gelak
saya .......... ta boley dengar laki nanges
saya .......... ta suke biologi
saya .......... suke ribena
saya .......... macam budak-budak ( kata awak )


&


saya .......... akan sentiasa menjadi diri saya

Friday, November 19, 2010

uzumaki naruto!

ecececece~ ingt dowh name naruto,, haha!  saya rase, sape-sape yang tengok naruto musti tau kan name naruto,, so, saya pasan lebey je la konon saya sorang jerk tau,, heeee~ kenape tajuk nye tentang naruto??? saje je,, haha! ekceli, saya neyh peminat giler punyer minat setia mati susah kipas ( die hard fan la tu~ ) naruto,, 


disebabkan kat kolej ta boley na turun tengok tv, lalu, saya copy citer naruto tu ngan kawan,, balik umah, keje ngadap lappy, layan naruto,, sampai 5.30 pagi!!!! o mak kau! ta reti na tido da sekarang kamu ye Anis~ ape na jadi la ngan saya neyh,, tu semalam punye keje sampai 5.30 pagi,, bukan ape, kul 1 tu duk bergayut dulu,, bukan bergayut kat pokok tetengah malam buta tu! calling-calling maaaa~ heeeee,, serunut ok! tu je la na citer,, hikhikhik~ taTa!! =D






p/s : sampai nanges-nanges, sejuk kaki tangan tengok naruto,, ape kes?? haha!

oh! sotooooo,,

semalam, perut neyh kan tetibe meragam mauk makan soto,, al-kisahnye sebab ternampak kak hana buat entry sal soto,, ape lagi, teros menggila na makan soto,, haha! da la saya ta dapat makan soto da kat terengteeeeetttttt (opppsss! naseb ta terlepas cakap,, hehe) cuz kedai yang jual tu da ta der,, macik, macik bukak gerai kat mane sekarang? saya rindukan macik eh! soto macik,, wuwu~ 

maka, kempunan la saya na makan soto,, balik umah, belom tentu dapat makan kan,, neyh sume salah kak hana! eh eh~ salah perut saya,, hehe~ maap kak hana,, =D pastu, tanpa berlengah-lengah lagi, saya pom bagitahu ibu saya saya na buat soto! saya nekad tekad ta putus asa blablablabla!

.
.
.
.
.
.
saya : chek, kak long na buat soto,,
chek : nanti-nanti la kita buat ea,,
sup daging, singgang daging ta abes agy kat uma neyh,,
sape na abeskan??
.
.
.
.
.
.
.

lalu, saya pom masuk ke bilik~ kononnye sedey la,, kononnye dapat la makan esoknye,, eh eh! teros na makan,, macam order kat hotel awak buat rumah tu ye Anis,, tak pe la~ saya ta kesah asalkan ibu saya buat,, 

bangun pagi neyh, ibu saya masuk bilik,, "kak long, che long buat soto,, na pegi uma dye ta?" teros terjun katil!! haha~ excited sangat kot! rase cam che long dengar je kata aty saya ( upenye ibu saya da bagitau che long  yang saya na makan soto,, heeee~) terharu sangat dapat makan soto che long,, hukhukhuk~ terima kasih che long,,


nek umah che long teros terkam mende neyh,, haha!

neyh saya tambah daging goreng yang diperap ngan rempah sate,, sedap!

agak banyak saya makan,, haha! saya sangat seronok!!!!!! =D nanti na buat sendirik,, papepom, kamsahamnida che long, ibu~ =D



p/s : kadang-kadang saya rase cam saya makin pelik,, makin menggila na makan macam-macam,, haha!

Wednesday, November 17, 2010

raya oh raya!

di kala orang mulai bangun pagi-pagi buta na mandi, saya masih berkabung dalam selimut,, dikala orang lain sedang menggosok baju raya, saya ke dapur membuat sarapan,, di kala itu blablablabla bohsan tau ayat skema! biase la kan, bila hari raya haji, orang duk sembelih-sembelih neyh,, saya tanya ayah saya :

.
.
.
.
.

saya : abah, taun neyh tak korban ke?
abah : tetiap taun mane abah korban,, sume idop agy kan?
taun neyh na korban sape? korban kak long?? haha!
saya : korban lembu la abah....

.
.
.
.

adoi~ tak pepasal saya yang bakal jadik korban,, haha! seronok bila raya tau,, sedara datang umah, sepupu-sepupu kecik datang,, comel3! macam saya~ hehehe,,

1 je yang tak besh,, bile masak-masak daging neyh, minyak! minyak! & minyak!!! tak suke kot! adoi~ pastu, musti umah bau daging,, wuwu~ bernapas bau daging, hukhukhuk (kunun batuk),, tak pe la~ saya tak kesah asalkan rumah saya meriah! hoyeh!!! =D



p/s : bile mau datang umah aaaaaa??

Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha!

yay! esok raye! esok raye! =D tapi tak rase cam raye pom,, erk~ maybe cuz tak de baju raye? tak dapat duit raye? tak de kuih raye? TAPI ade lembu raya!! haha,, petang tadi da buat dua jibik kek coklat terlazat tersedap teryummy blablabla lam dunia ( perasan sangat awak ye Anis~ ),, boley tahan la sedapnye,, na jugak gtau sedap,, haha! malam, berkabung lam selimut,, haha! sejuk habaq ang!

hah! melimpah ruah coklat~ sedapnyerrrrr,, saje bagi terliur,, haha!
 
cane na raye ujan-ujan gini?? pastu, ngan kasut raye tertinggal kat kolej,, wuwu~ makcik cleaner, jangan buang kasut saye ye,, ibu saya belikan untuk saya tau,, saya sayang tu~ so, cane na raye?!!! ( alasan! na tido pagi sebenarnye kan?kan?)

papepun, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA sume-sume,, jemput la datang ke umah,, hehe~ alamat tak bagi,, hampeh! ajak-ajak lembu la tu,, bukan ajak lembu datang umah! jangan salah paham,, (jahanam simpulan bahasa)



p/s : meh la datang umah kite, awak,, (gedix!!)

imagine this

bayangkan, bangun pagi na semayang subuh, abes je semayang subuh, ade orang  a.k.a manusia yang anda anda anda sayang sayang sayang call~
pastu, anda angkat,,
.
.
.
.
.
.
.
.

anda : Assalamualaikum,,
dye : Waalaikumussalam,,
anda : nape call pagi-pagi?
dye : awak, saya accident....

.
.
.
.
.
.
.
.

ape perasaan anda?? cube bayangkan,, bayangkan je,, tapi jangan lebey-lebey,, imaginasi kita neyh kadang-kadang melampau tau! kang nanges xpepasal,, suh imagine cikit-cikit je au~ selamat berimaginasi,,



p/s : bangun pagi-pagi, bantal da basah dek airmata,, awak punye pasal! xkire! sebab awak jugak!

Monday, November 15, 2010

kehidupan

saje na tunjuk buku,, haha!

DULU KALA, musti na cantek-cantek,, pakai baju kurung pom tak na kalah ok! lebey-lebey agi, tak na kalah ngan mak datin,, musti liplap liplap,, kalo boley na buh lampu liplap liplap kat baju tu,, haha! memang melawa habes r,,  keluar pom musti lawa giler cun meletop pom pom (over!),, ha! hamek kau! yang penting, PJ pom musti vogue ok,,

: : dari ini >

konon meletop r tu??

neyh bukan na g nasyid ok!

kami neyh, sebagai sorang chekgu-chekgi yang berdedikasi memang la kene melawa kan,, haha! yang neyh DULU KALA ok,, bile da cecah umo 58 taun da na pencen, da berubah la sikit kan,, sikit je yang berubah,, tak banyak,, penampilan tu, SIKIT sangat je yang berubah~ well, da na pencen kan?kan? tapi still vogue ok! cakap ya sebelom tengok gambar! kalo tak, tak mo bagi tengok ( konon ley wk invisible la ea,, adoi~ )

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

: : kepada ini >


ok, dah! jangan cakap pape,, tata!

Sunday, November 14, 2010

makan lagi!

tu je la keje saya pabila waktu terluang,, makan makan makan makan makan & makan sampai boyot,, eh tak tak,, saya tak boyot,, hehe~ kali neyh spesel punyer! ade orang banje makan kepsi gitu nyah,, sonok nyah! eh eh eh,, nyah pulak,, tak der nyah ok,, =D 

c farah neyh tetibe na banje,, bagusnyer~ rezeki jangan ditolak! teros makan tak ingat dunia,, ngap ngap ngap! haha! pegi la bandar untuk bercengkerang ramai-ramai sambil makan kepsi neyh,,

kami akan dapat DSLR xlame agy *tipu! bohong!

cita-cita farah neyh na jadik power rangers,, tolong support dye, ok?

love my fwens!

ade dua orang agy yang ikot tapi disebabkan dorang tak suke hamek gambar, maka tak de la gambar dorang,, ya ya ya~ saya memang suka hamek gambar........gambar orang,, hehe,, =D



p/s : i'm not a big fan of kepsi!

:: heart wif u ::