cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Tuesday, October 26, 2010

travel to OVERSEA! [part one]

disebabkan unit saye banyak giler punyer duit sem neyh, dengan baek hatinya ketua unit & penolong ketua unit saya na bawak kitorang ke OVERSEA! excited ok! " kite na pegi Sekayu ke OVERSEA? " kata penolong saya,, of cuz la na pegi OVERSEA kn,, agypom , xboley na pegi SEKAYU a.k.a air terjun Sekayu,, musin ujan,, bahaya~ saya xkawen lagi (*tetibe),, da settle sume, kami sume setuju pilih OVERSEA,, tanggal 22 Oktober 2010, maka berangkatlah kami,, saya pegi ngan PKU saya,, ade 2trip,, saya gune penerbangan pertama iaitu pukul 9pagi bersama farah, manohara, ruby n of cuz PKU a.k.a asilah,, trip ke2 pukul 3petang,, trip ke2 diketuai oleh ketua unit saya sendiri, Fahmi,,

.
.
.
.
.

neyh la mende y saya nek tu~

 Jepon punyer erpot *jangan berangan,, kolumpo sudaaa

gumbira sebab na g OVERSEA~

maafkan segala sume salah silap saya,, sobs sobsss
* flite anda same je ngan saya,, jangan ngade2,,

trip saya sampai kul12 tengahai,, sebelum sampai ke destinasi, kami transit kat Jepun jap,, kami pegi membeli belah dulu kat satu supermarket yang memang digeruni ramai,, kami je yang berani masuk supermarket tu ; supermarket GIANT! takut kan? kan?


 beli spek itam,, well~ kitoreng mau ke OVERSEA,,

amacam? kalah James Bond!


.............................................


trip kedua sampai pukul4 petang,,





maka sampailah kami ke destinasi! OVERSEA! SEE THE SEA??? we stay at OVERSEA,, ceh! baru berape saat jejakkan kaki, da skipping~ 

this is our destination, not FINAL DESTINATION ok~


JEJU ISLAND, Japan~

neyh pom same, Pulau Jeju~


setelah penat berjalan, kaki pun dah lembik, saya terjatuh lalu kepala saya pun terhantuk dek batu,, adeh!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kawan : y ko g merapik merepek ko pegi OVERSEA apehal??
anis     : bukan ke kte duk kat Jepun skam neyh??
kawan : na kne hantuk ngan batu lagi ke, anis??
anis     : penat berangan g oversea~~


.
.
.
.
.
.
.
.

SEA TELUK KETAPANG ( betol ke x name tu),,
situ la saya pegi sebenarnye,,

tul kan OVERSEA? seberang laut,, ahahahahahahaaha~


geng tangkap sotong!


kami same-same plan na skodeng laki malam nanti,,

yang pasti, saya dan pokok neyh xde ape-ape kaitan mahupun scandal sekalipun~




nanti kite sambung citer lagi untuk xtvt yang dilakukan kat Pulau Jeju ye,, dush! *kene lempang cuz kuat berangan,,

No comments:

:: heart wif u ::