cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, October 27, 2010

travel to OVERSEA! [part two]

jom kite skodeng tinjau ape yang laki kami buat mase kat Pulau Jeju,, *sila lempar batu kat kepala saya,, terima kaseh

trip pertama yang naek penerbangan pertama kul9 MENGcheck-in diri kat resort kul12,, bile da masuk, pekene ngan e-cond + katil besar + tilam empuk, kami terus terhipnotize,, maka lena lah kami sampai kul3,, trip kedua xsampai-sampai jugak,, sesat ke flite delay? *kata saya yang xabes-abes berangan,, pang! PENAMPAR SEJIBIK,, lebey kurang pukul5 trip kedua sampai,, dihantar ke resort menggunakan rusa,, bukan rusa yang tergolong dalam golongan haiwam tetapi rusa besi,, rusa perodua,, sila tukar mind set anda ye,, kang dipikir nye sorang-sorang nek rusa haiwan tu, xpasal-pasal di cop menganiaya haiwan plop,, haish~

......................

petang tu, kami g makan ICT,, sila set balik minda anda bahawa ICT tu bukan Information & Communication Technologies! ICT tu ikan celup tepung,, tu la uniknye terengteeeeetttttt (nama dirahsiakan sebab na berangan),, bukan ikan je, sotong, udang, sume-sume yang seafood tu dipanggil ICT,, heran betol~ tapi xpe, pandai pilih tempat, dapat yang sedap woooo~

bukan makan ICT dalam nyior neyh tau,, gimik semata-mata hehehehe

tok ketua yang kool,, pakai spek oldschool gitu~ banyak fakta yang dye tau,, nanti boley tanya dye

ehem! lapar punyer hal, redah je!


......................................................



 next! petang tu kami ke pantai~ dan terjumpe dengan PRINCE & PRINCESS!! amat bertuah punyer badan~

 yang mane satu PRINCE?? kude tu haaa~
dye terkena sumpah datok kebayan yang pakai baju itam tu,,
=D

i'm da PRINCESS from India~ hehehe,,

den, aktiviti meredah laut plop,, eh! xde la sampai kami g berenang meredah laut kan,, duduk tepi tu je,,

muka bahgia cam lepas jumpe shinchan,, =D





 sedang mencari otromen,,

geng na pegi hamek kursus kawen bersama-sama,, muke happy je sebut na kawen, =D

...........................................

malamnya, kononnya na buat camp fire la kan, tapi kan, jaoh la plop ngan pantai,, kononnye lagi na buat kat tempat BBQ, kang betol-betol jadik camp fire plop,, so, kami pom buat la ala-ala camp fire menggunakan fire dari tempat BBQ,, =D  *asal suke, happy, buat =D,, xde bentuk len??

 neyh la fire punyer camp,,

 chef untuk malam tu,, bangga diri nampak,,

cam xde api je,, perlu kuarkan kuasa neyh na idopkan api , kata farah
jap jap! aku na lari dulu, kata mano,,
saya?? senyum itu sedekah,, =D

pastu malam tu ade game,, maka TER-reveal lah segala rahsia-rahsia yang ade,, seronok gax! dapat kenal kawan dengan lebih rapat,, oooo~ rupe-rupenye camtu, camni n so on,, agak meriah la malam tu ngan tetibe tok ketua punyer energy cam gune battery xpena discharge kan, cam gune super power energizer punyer battery, duk menyanyi ngan gitar nye yang hanya menggunakan muzik yang same xtukar-tukar,, tapi xpe~ fun! tok ketua memang function lah!

 tok ketua dan gitarnya + battery energizer

eksyen semata-mate,, terima kaseh!

 kononnya na suh teka kuih raya tapi ape yang dibuatnye entah~


 cameraman untuk shift malam


..................................

camp fire yang xbrape na fire pom abes kul1.30 pagi,, dak pom puan masuk bilik, zZzZzZ,, dak laki maseh meneruskan kembara dorang ke pantai,,

esoknye, balik la kitorang setelah abes berkembara ke negara orang,, *dush! xsedar-sedar agi upenye,, sesi otograp n bergambar bermula skali agy,, =D *memang sah xde bentuk len agy!

tetengah panas duk menyaing otograp,, jadik ikan kering nanti~




bersaksikan pintu bilik, saya bukan awek dye

kami akan ke London plak xlame lagi


sampai di situ je pengembaraan saya dan kawan-kawan di negara orang, iaitu kat Pulau Jeju, Jepon,, tolong la hempuk saya beramai-ramai hingga saya koma!

THE END OF THE STORY~

No comments:

:: heart wif u ::