cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Wednesday, October 20, 2010

no. 1!!

hoyeh! saya xsangka y group sy menang lam pertandingan penyampaian berita antara kumpulan lam unit saya! memang xsangka betol,, saya rase, saya punye group sangat & teramatlah biase persembahannya,, group len, cam lam tv da saya tgk! ade iklan agy,, fuh! memang ebat la,, saya punyer group, straight baca berita,, xde iklan2,, n on da same tyme, mase group lain duk sampaikan berita, saya & group still duk prepare buat berita tu!! bile da sampai turn, present je,, x pena wk rehearsal pom,, =D rezeki~ Alhamdulillah,,

 neyh la hadiahnye,, bukan beg neyh tau!

 dalam beg tu ade makanan,, banyak agy! tp da kongsi sume da~

pastu kan! xtau la, kebelakangan neyh, banyak ngat dapat adiah makanan,, haish~ dapat hamper AJK, makanan,, dapat adiah birthday, makanan a.k.a  coklat! =D
no doubt la kan, klo birthday pompuan dapat banyak giler coklat walaupun pompuan tu xsuke,, tapi saya suke,, =D 

tengok! banyak kan makanan,, =D

No comments:

:: heart wif u ::