cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, October 29, 2010

jom kemas bilik!

haha,, cam kerek je title tu,, macam sebelom neyh xpena kemas bilik,, ahaha,, mane tak nye, sebelom neyh sapu kipas, sapu lantai je,, hari neyh, bukan setakat kipas & lantai, meja tingkap kerusi pom disapu skali,, haha,, sebabnye? sebabnye? ade inspection,, klo xde mende alah tu, xde nye na sapu meja yang boleh dijadikan sebagai suspek klo selsema terjadi,, habok xyah cakap~ at least, tetiap 2minggu, kipas tu xde habok,, (*2minggu?! betol ke??) memang kemas tip top top tip r bilik,, haha,, yang penting sekali, mende-mende haram disembunyi ye skalik,, tiptop punyer sembunyi,, sembunyi pom kne ade tiptop gax,, klo x, xmemadai la saya bawak kan,, jeans setan iblis cooler ( antonim kepade heater) beras (sinonim kepada periuk nasik ) sume kasik sembunyi,, haha

pergh! cam hotel da bilik saya! haha~
.
.
.
.

al kisahnye bangun pagi hari neyh,, fon semalam kononnye da charge la kan,, pagi tu, bangun tido na bukak fon,,
.
.
.
.

teeeettttt! ATTENTION! BATTERY LOW

 ................

terkedu seketika~ apehal plop neyh kan? 1 malam charge tetibe kuar amaran siap ngan bunyi teeettt agy,, fon ak ke plug ke charger yang rosak?? ati xyah cakap r, cuak sangat da,, xkan la fon rosak,, baru agy kot,, (ecececee,, na cakap jugak,, hampeh!) den g la try gune plug len, plug ok,, charger or fon? try gune kable, Alhamdulillah,, bukan fon,, pas, klo bukan fon? CHARGER! cane la plop charger boley rosak?! adoi~ tension betol,, apepon, xley na buat pape da pon,, uhuk~


selamat makan,,
(*tetibe,, maknenye na benti la tu,, haha)

No comments:

:: heart wif u ::