Skip to main content

hati oh hati

gambar semata-mata untuk menjentik minda (pergh! ayat,, )
tetibe nanges (xdela nanges cam kat atas tu kan) cuz bace note orang + blog orang duk citer sal abang dye yang memang rapat & kawen lalu dye da xde kawan & tempat untuk bermanja,,(walaupun pada hakikat saya merupakan sorang yang susa na nanges,, xsuke nanges!)
 
.
.
.
.
.
.
.
.

xpena-pena saya nanges, TER-nanges plop,, xde kaitan lasssom ngan idop saya tapi saya rase sebagai seorang manusia yang mempunyai ati & perasaan, memang nanges la kan,, 

comel la plop saye nanges,, ceh! perasan,, tapi nape perlu anime?

 ...............................
TAPI kan~ (tapi lagi ), saya xpena nanges la klo baca note walau sesedey cane pom note tu,, heran betol! paling xboleh di belah (xboley blah!) sekali apabila musim zaman era teknologi cenggini maka saya dan airmata mula berjinak-jinak untuk keluar dari mata apabila tengok citer yang sedey walaupon sebelum neyh saya xpena na nanges + sedey kerana da tau tu hanya rekaan semata-mata,, haish~

.
.
.
.
.
.
.
.

tapi tapi & tapi! dari dulu sampai sekarang, saya xboley tengok laki nanges even my adek kene mara, saya yang terase,, hati neyh tetibe jadik banjir bile dengar or tengok laki nanges,, xkire la kat tv ke citer ke (same la kan,, citer tu dimainkan kt tv) real life or fake life (ade ke), musti turut serta membanjirkan kawasan tu,, hai~ 


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


sebab utama saya turut nges adalah kerana saya tau yang laki memang susa na nges & bile dye nanges, dye memang sedey & xboley na tahan da perasaan dye yang sedey tu & memerlukan seseorang disisinya pada waktu tu,, setahu saya, laki malu na nges depan pompuan,, rite? bertuahlah sorang pompuan tu klo ade laki nanges depan, or even tepi or belakang or mane-mane je la kan asal boley dengar laki tu nanges,, specialnya pompuan tu~ (*tetibe terharu)



.
.
.
.
.
.
.
.
.

When you need a shoulder to cry on,
Remember that I have a warm embrace,
Ready to offer comfort.
(walaupun saya kering je kan)

When you think I'm being too tough,
Remember that which does not kill you
Makes you stronger.

When you need a friend to listen,
Remember that I am here for you,
Always.




p/s : awak, bile awak sedey, carik la saya,, awak na nanges pom xpe,, i'm olwez here for you,,

Comments

Popular posts from this blog

matrix fwens~

assalamualaikum


seperti yang telah dijanjikan, entry sal manusia-manusia yang telah memporak-porandakan idop saya selama setahun mase saya kat matrix,, eh! bukan bukan! bukan setahun tapi sampai sekarang,, ta boley ke dorang bagi saya aman? haha! kawan-kawan yang akan saya kenang sampai saya mati~

kenape? sebab dorang la yang ceriakan idop saya bila mana saya sedang stress study, bila saya bosan, meroyan, bila sa perlukan teman, bila saya ta dapat tido malam, & bila saya na tiru dorang punyer tutorial,, hehe~ keje meniru jerk! na buat banyak ngat,, haha! alasan ta muna-sabah-sarawak langsung! klo ta bg tutorial banyak-banyak, bile na pandai? jawab! jawab!

pegi mane-mane, musti cukup corum :: 5 orang :: kluz len-len tapi hati tetap bersama,, oh! sedeynye hati klo teringat jaman-jaman matrix,, banyak na citer klo topik matrix di bukak,, setahun ta cukup! ta cukup untuk berkawam tapi cukup untuk belajar,, ta sanggop na belajar kat sane,, hehe~ stress bile study tapi bahagia bile berkawa…

childhood fwens~

assalamualaikum

ta de story na tulis sebenarnye,, tapi kan, tetibe jerk terpikir sal tajuk neyh,, hehe~ anda anda anda mesti ade kan kawan-kawan mase jaman-jaman kecik-kecik kiut miut time muka tade volcanos sume tu kan? =D saya? ramai sangat childhood fwens! mungkin sebab saya comel kot, tu yang ramai na kawan ngan saya,, haha! just kidding~


ramai memang la ramai tapi yang melekatnye hanya dua orang,, dua ke?? dua la kot,, jadik bestfwen smp skam,, wlupn jarang kontek ta mcm dulu, tapi still ta lost kontek,, =D


ade dua orang,, sorang dekat umah, sorang agy jauh cket dari umah,, 



dye baik ngan saya,, dekat ngan umah saya,, dekat jerk,, tapi tu pun jarang pegi,, =D perap je kat umah, cane na pegi,, haha! tuannye ganas-ganas cket tapi hati baek~ ta pena pun gado ngan dye tau! dari sekolah rendah agy,, dajah 3 sampai skam,, =D ngan orang len dye gado jgk,, haha! ngan saya je tak,, special punyer! =D dye baek ngan saya,, selalu bawak saya jalan-jalan round kawasan perumahan,, saya bonceng je,…

ur my BFF~

i've been tagged by my own BFF ever ever ever BFF 'bout diz,, =D

i'm sorry fer everything that happened to us past few years ago,, ='(


 ***********

Friends : call your parents by mr and mrs.. Best Friends : call your parents dad and mom..
Friends : has never seen you cry.. Best Friends : has always had the best shoulder to cry on..
Friends : never asks for anything to eat or drinks.. Best Friends : opening the fridge and makes herself at home..
Friends : asks you to write down your phone numbers.. Best Friends : she asks to you for her numbers..
Friends : borrow stuff for a few days then gives it back.. Best Friends : has a closet full of your stuff..
Friends : only knows a few things abaout you.. Best Friends : could write biography on your story..
Friends : will leave you behind if that is what the crowd is doing.. Best Friends : will always go with u together.. ------------------------------ how far you know about your lovely BFF.. answer this :

1. Tempat pertama bertemu dan pada tahu…