cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Saturday, October 30, 2010

get out!

na tunjuk saya g Secret Recipe yang sangat sedap teramat punyer kek
agak harsh kan title tu,, haha,, saya hanya keluar jalan-jalan dengan orang-orang yang kononnya mengidam na makan itu ini macam orang mengandung 5 bulan yang klo xdapat anak nanti meleleh air liur katanya dorang,, eh2! xla,, sesaje je kuar,, hilangkan tension yang kononnya study sampai na pecah kepala walaupun pada hakikatnya tak,,  haha,, mula-mula plan na pegi A&W tapi mase kuar tu da pukul 5.45, agak lewat di situ + plop ngan kete tetibe ramai sangat (banyak la!) macam sume balik na raye deepavali yang hanya disambut oleh Indian je,, ha! panjang plop explain kan,,

den, kitorang juz pegi Secret Recipe,, orang cakap klo pegi cni orang yang ade banyak duit je,, cane plop keadaan saya yang pegi kat situ yang hanya ade duit takat-takat boley idop hanya untuk makan dan klo makan kat situ, boley bayar makan kat kafe untuk 3hari? kesian gler~ so, saya tempah neyh je~

saya hanya order ice lemon tea xtermasuk garfu n pisau + gule sume-sume tu ok
lepas g secret, den g Giant,, ramai jugak manusia kat Terengganu neyh,, memang penoh r,, ke sebab ai minggu?? mustahil,, biasenye xseramai neyh,, entahla,, biarkan luncai dan labunya (*tetibe),, da penat da,, balik kul 9.45,, na rehat den study,, cewah! study la kononnya,, werk!

kami bakal model untuk Secret Recipe Tahun 3090

No comments:

:: heart wif u ::