cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Thursday, October 14, 2010

doodle,,

anda tahu ape itu doodle?? meh na terangkan,, sila bukak wikipedia ok,, mase ni la na gune segale kemudahan seperti lappy, streamyx kat rumah y hanya gune na berFB atau men game dan sebagainya,, malas na carik?? tekan sini,, malas betul ye~  da faham? bagus! =D

saya suke giler mende neyh,, memang sangat suke,, saye xkreatip, xpandai na lukis-lukis,, tapi saya mengagumi orang y pandai melukis,, kagum sangat,, na jugak pandai melukis tapi apekan daye, klo da darah tu xberseni, keras jugak la tangan neyh,, hummm~ pastu kan, ade 1ai, budak-budak PSV buat pameran,, den ade la dooldle neyh,, ok! saya da mule giler bile tengok mende neyh sangat chantek & kreatip,, saya abeskan dalam RM 30 untuk buat mende neyh,, pk punyer pk, saya pom na suh die doodle saya punye lappy sebab saya sayang lappy saya,, klo boley, sume mende saya na doodleKAN,, enset, baju, hah! sume la senang cakap!,, =D 

klo la saya boley lukis sendiri~~ hukhukhuk,,

sila abaikan gambar,, perhatikan doodle sahaja ok,, terima kaseh,, =D

No comments:

:: heart wif u ::