Skip to main content

Posts

Showing posts from 2010

pengakhiran~

tadi tulih last entry dah, pastu ade agy! wa punyer tangan ta ley benti na tulis r bai~ hehe,, okeyh! okeyh! kali neyh last punyer! ta tipu,, =D
actually ta mo tulih pape,, just na upload video jerk,, hehe~ video pengakhiran untuk 2010,, still, KOREA ler,, enjoy! =D

so shuwett,, =D




p/s : lagu before tido,, =D

entry last 2010

assalamualaikum 2010,, waalaikumussalam 2011,,

bagus! bagus! sesame tahun jawab salam,, haha! klo tengok entry anda anda anda, sume ade sal last etry sal 2010 & biasenye writing writang writong sal azam,, tetibe jerk tangan gatal semacam kan na gedix gedix ngan keyboard neyh,, haha!

jom tengok azam 2010 saya!

teeeeetttt! mane boley! na tau bayar ler~ gurau jerk,, meh na habaq,,
. . . . . . .
1 :: na tambah berat badan,,  - cenggitu jerk! bila da nek, horay horay pastu turun balik,, =.="
2 :: na bukak ASB  - selesai! =D

3 :: ta mo tido lepas balik kelas,,  - mimpi je la Anis oiiii! =.="
4 :: ta mo bergantung ngan ibu ayah  - selesai! dari 1st day jejak kaki kat kolej agy da berazam,, hehe~
5 :: new clothes , SETIAP BULAN!  - tade maknenye! tunggu sale sudaaaa~ =.="

6 :: na beli kete  - sigh! sambung taun depan & depan & depan & sampai dapat beli lebey kurang 4taon agy,, =.="

7 :: ta mo ikut orang! i mean, saya na ikut kata hati saya,,  - done! =D
8 :: na jaga kesihatan,, ta m…

da tiba masanya~

assalamualaikum

malam neyh sedey ngat,, uhuk~ packing sume barang, round satu bandar, balik kampung,, hari sabtu da na gerak,, abah, ahad cuti la~ daftar ai senin,, =( tapi na buat cane,, kene jugak pegi ai sabtu,, wuwu~ tepakse tinggal makanan yang sedap-sangat-sampai-na-nanges-pastu-na-balik-umah-semate-mate-na-makan,, esok na buat kek permaisuri,, last! sebelom pegi,, oh! sedeynye~ da tade mood la,, papai sume,, jumpe lagi! ='(







bebear ta dapat na bawak sebab dye demok + muncet + besauuuu + ta muat tempat na letak,, wuwu~ roti tu pulak, klo balik belom tentu boley jumpe,, wawawawawa! kalo la saya boley buat kat sane,, uhuk~ klo boley jumpe pom da ok tapi tade jumpe pom,, ='( ta mo tacing2,, papai~ 




p/s : saya suka makan roti dari nasi,, hehe~

:: ku balik kampung lagi ::

malam tadi lam kul9, saya balik kampung ngan ibu,, oh! still, mase tu bola maseh berlangsung,, otak duk berpikir na balik kampung ke tak,, bola atau kampung???? sampaikan bila sampai satu traffic lite, sebelah tu ade kedai makan-dye-ade-tv-pastu-bukak-bola, ibu kite benti depan kedai tu,, haha! jaoh sikit ngan line traffic lite tapi tade hal la,, kete belakang pom na tengok jugak,, hehe~

bandar kosong je mase on da way balik kampung,, yela~ sume duk lam rumah tengok bola,, penangan bola~~~ =.=" oh! saya ta citer kenape tetibe saya balik kampung kan? hehe~ ade orang main puteri kat kampung! first tyme na g tengok neyh! tu yang otak berpusing tu,, na tengok bola atau kampung,, akhirnya, kampung pilihan ku~

kenape? sebab men puteri neyh da na pupus da,, =.=" anda penah tengok? ta penah kan? selama saya idop, neyh 1st tyme! no doubt, memang teruja! =D mau ta teruja! hehe,, dari kul10, sampai kul12, ta siap-siap agy! =.=" ibu da bising na balik sebab da lewat malam,, so, beran…

today is wednesday,,

assalamualaikum

cam biase, pagi malas na online,, hehe~ bile petang, hangkot lappy bawak depan tv sambil tengok tiramisu,, haha! pergh! besh kot citer neyh,, da la tyme2 saya na pegi, baru men citer neyh,, wuwu~ bile da pegi kolej, cane na tengok,, ingat saya ajim sangat na turun tengok tv-dalm-bilik-tv-yang-kompem-penoh-punyer,, =.="


hari neyh hari rabu,, esok khamis,, pastu jumaat,, kendian, sabtu~ hurmmm,, hari sabtu, kaki da ta pijak rumah da,, kaki pijak lantai kete jerk,, hukhukhuk~ papai rumah,, da tade mase da na seronok-seronok,, papai sume,, =(

=.="

still ta pueh aty ngan background,, =.="
da penat untuk hari neyh,, esok la plop,,

saya suka shopping!

assalamualaikum

hari neyh hari isnin,, so macam biase, pasar minggu la akn kat tempat saya,, yay! =D saya suka sangat jalan-jalan walaupun kaki sakit atau da na tercabut,, hehe~ ta tau la,, maybe saya dibesarkan lam family yang ta suka jalan-jalan, so jiwa na jalan-jalan tu meluap-luap,, haha! frankly speaking eh! writing, my parents ta suka jalan-jalan,, susah sangat~ oh! sume orang ta suka jalan-jalan kan?! ya ya ya~ saya tukar,, BERSIAR-SIAR,, skematik la anda anda anda anda neyh,, hehe~

makan kat luar lagi la,, dalam setahun, huh! belom tentu boley makan kat restoran atau hotel,, selama saya idop teeett tahun neyh, ta penah agy saya pegi makan kat hotel ngan family,, restoran? boley kira ngan jari,, kenape?? ha~ sebab ibu & ayah saya ta suka makan kat luar,, & ibu saya boley masak lebey sedap agy dari kat luar sana tu,, haha! riak takabbur kau Anis,, ta baek,, =.=" Alhamdulillah,, ibu saya boley masak macam-macam,, plus, my mum sikit punyer paranoid ngan kebersihan yang…

jom meLAKSA!

assalamualaikum anda anda anda!

ceria jerk bagi salam,, haha! tros ngan tajuk,, malas na makan kerepek a.k.a merepek bebanyak,, semalam, bape ai bulan entah! jap na check,, ha! 261210, buat makan kat umah,, makan laksa,, laksa kelantan + laksa penang,, wahahahaha~ sodap sangat! tapi saya bukanlah penggemar laksa penang yang tegar,, =.=" atas sebab baunya yang agak menyengat idong saya, saya pulaukan laksa penang tersebut,, hehe~

dari malam semalam, balik dari Kota Bharu kul8 malam, ta payah salin baju seluar, tros ke dapor untuk asingkan isi ikan,, na buat kuah,, kate adek, " ta payah na salin-salin baju,, jap agy na salin gop" ,, maka troslah saya ke dapur,, memang bau ikan abes r! memang da siap bagi wasiat da kat adek-adek,, 


" klo bangun pagi esok ko tengok aku ta de kat katil, carik la aku kat belakang pasu sebelah sangkar burung merak a.k.a tempat kuthek simpan makanan "


mane la tau kan,, haha! abes seliter sabun still bau ikan jugak,, =.=" makan-makan …

the day~

assalamualaikum

pelik ta tajuk? cam na kiamat je tajuk,, uish~ ape plop tulih cenggitu,, =.=" meh na panjangkan cket tajuk tu,, hari yang saya tunggu-tunggu selama 2 tahun,, 2tahun! 2tahun!2 tahun! ye~ ta pelu ulang bebanyak sebab sume boley nampak,, =.=" nape lame sangat? soklan tu musti anda anda anda na aju untuk saya kan? kan? klo bukan untuk saya, untuk sape agy?!

nape 2tahun tunggu? sebab masing-masing sibok,, cuti ta same,, opss! sebelom tu, anda anda anda musti duk pk saya tunggu jumpe ngan pakwe saya kan? kan? mane ade!!!!! tula,, concentration ribena tu penting,, eh kau! tetibe~ =.="

jumpe kawan la anda anda anda & anda~ dari matrix janji na jumpe,, i mean, jalan-jalan pegi sopim ke ape ke,, cenggitu,, slalunye pegi umah jerk,, tu pun bukan boley lame,, singgah kejap,, nasebaek driver sudi na benti,, klo dye cakap, ''maaf cik, saya cuma diarahkan untuk bawak cik ke satu tempat yang cik bagitau awal-awal tadi,, maaf ye cik",, ha! hamek kau,, jadi …