cikHUNNYSclick! click! click! nanti boleh saya dapat sekor hamster =D

PENG-stalker/s

cikHUNNYSWARNING! this blog contains alotalotalotalota of pictures. thank you =D. BEST VIEW WITH FIREFOX =D

Friday, December 31, 2010

pengakhiran~

tadi tulih last entry dah, pastu ade agy!
wa punyer tangan ta ley benti na tulis r bai~
hehe,,
okeyh! okeyh!
kali neyh last punyer!
ta tipu,,
=D

actually ta mo tulih pape,,
just na upload video jerk,,
hehe~
video pengakhiran untuk 2010,,
still, KOREA ler,,
enjoy!
=D


so shuwett,, =D





p/s : lagu before tido,, =D

entry last 2010


assalamualaikum 2010,, waalaikumussalam 2011,,


bagus! bagus! sesame tahun jawab salam,, haha! klo tengok entry anda anda anda, sume ade sal last etry sal 2010 & biasenye writing writang writong sal azam,, tetibe jerk tangan gatal semacam kan na gedix gedix ngan keyboard neyh,, haha!


jom tengok azam 2010 saya!


teeeeetttt! mane boley! na tau bayar ler~
gurau jerk,,
meh na habaq,,

.
.
.
.
.
.
.

1 :: na tambah berat badan,, 
- cenggitu jerk! bila da nek, horay horay pastu turun balik,, =.="

2 :: na bukak ASB 
- selesai! =D


3 :: ta mo tido lepas balik kelas,, 
- mimpi je la Anis oiiii! =.="

4 :: ta mo bergantung ngan ibu ayah 
- selesai! dari 1st day jejak kaki kat kolej agy da berazam,, hehe~

5 :: new clothes , SETIAP BULAN! 
- tade maknenye! tunggu sale sudaaaa~ =.="

hamek kau! besusun! =D

6 :: na beli kete 
- sigh! sambung taun depan & depan & depan &
sampai dapat beli lebey kurang 4taon agy,, =.="

ehem! pink,, hehe~ tp asenye na tukar Inspira la plop,, =D

7 :: ta mo ikut orang! i mean, saya na ikut kata hati saya,, 
- done! =D

8 :: na jaga kesihatan,, ta mo sakit-sakit dah,, 
- selesai kot,, =D

9 :: no more sepah-sepahkan meja study,, 
- done! =D

10 :: learn to learn biology seriously,, =.=" i hate bio 
- & i did it! =D

biology is fun~ =.="



cukup la 10 kan,, taun depan jadik sebelas plop,, 

papai 2010! awak akan saya kenang sampai bila-bila,,
sebab dalam awak lah tersimpan segala memori pahit manis saya,,
=D





p/s : taun depan da esok ler Anis,, =.="
     : katanya "kite borak taun depan plop k",, sigh! =.="

Thursday, December 30, 2010

da tiba masanya~


assalamualaikum


malam neyh sedey ngat,, uhuk~ packing sume barang, round satu bandar, balik kampung,, hari sabtu da na gerak,, abah, ahad cuti la~ daftar ai senin,, =( tapi na buat cane,, kene jugak pegi ai sabtu,, wuwu~ tepakse tinggal makanan yang sedap-sangat-sampai-na-nanges-pastu-na-balik-umah-semate-mate-na-makan,, esok na buat kek permaisuri,, last! sebelom pegi,, oh! sedeynye~ da tade mood la,, papai sume,, jumpe lagi! ='(


uuuu~ selamat tinggal kesayanganku~

roti chocolate chips,, sedap sangat!!!



neyh bukan makanan! papai bebear,, =(


bebear ta dapat na bawak sebab dye demok + muncet + besauuuu + ta muat tempat na letak,, wuwu~ roti tu pulak, klo balik belom tentu boley jumpe,, wawawawawa! kalo la saya boley buat kat sane,, uhuk~ klo boley jumpe pom da ok tapi tade jumpe pom,, ='( ta mo tacing2,, papai~ 





p/s : saya suka makan roti dari nasi,, hehe~

:: ku balik kampung lagi ::

malam tadi lam kul9, saya balik kampung ngan ibu,, oh! still, mase tu bola maseh berlangsung,, otak duk berpikir na balik kampung ke tak,, bola atau kampung???? sampaikan bila sampai satu traffic lite, sebelah tu ade kedai makan-dye-ade-tv-pastu-bukak-bola, ibu kite benti depan kedai tu,, haha! jaoh sikit ngan line traffic lite tapi tade hal la,, kete belakang pom na tengok jugak,, hehe~


bandar kosong je mase on da way balik kampung,, yela~ sume duk lam rumah tengok bola,, penangan bola~~~ =.=" oh! saya ta citer kenape tetibe saya balik kampung kan? hehe~ ade orang main puteri kat kampung! first tyme na g tengok neyh! tu yang otak berpusing tu,, na tengok bola atau kampung,, akhirnya, kampung pilihan ku~


kenape? sebab men puteri neyh da na pupus da,, =.=" anda penah tengok? ta penah kan? selama saya idop, neyh 1st tyme! no doubt, memang teruja! =D mau ta teruja! hehe,, dari kul10, sampai kul12, ta siap-siap agy! =.=" ibu da bising na balik sebab da lewat malam,, so, berangkat la saya tanpa selesai tengok men puteri tu,, ramai gak orang pegi tengok,, :: J.A.K.U.N :: haha! tapi kan, sebelom pegi tengok orang men puteri, saya telah pastikan bola saya tengok sampai abes,, haha! tahniah Malaysia! =D
ok dah potpet,, ade sikit jerk gambar na tunjuk tapi okla kan,, hehe~







enjoy! =D


actually, saya ade video tapi na uploadnye punyer la 'kejap' kan,, so, i cancel it~ tengok gambo je la,, buat-buat cukup,, =D




p/s : please don't ask me what is the name of all the stuffs there 'cuz i don't noe,, hehe~

Wednesday, December 29, 2010

today is wednesday,,


assalamualaikum


cam biase, pagi malas na online,, hehe~ bile petang, hangkot lappy bawak depan tv sambil tengok tiramisu,, haha! pergh! besh kot citer neyh,, da la tyme2 saya na pegi, baru men citer neyh,, wuwu~ bile da pegi kolej, cane na tengok,, ingat saya ajim sangat na turun tengok tv-dalm-bilik-tv-yang-kompem-penoh-punyer,, =.="



hari neyh hari rabu,, esok khamis,, pastu jumaat,, kendian, sabtu~ hurmmm,, hari sabtu, kaki da ta pijak rumah da,, kaki pijak lantai kete jerk,, hukhukhuk~ papai rumah,, da tade mase da na seronok-seronok,, papai sume,, =(

Tuesday, December 28, 2010

=.="

still ta pueh aty ngan background,, =.="

da penat untuk hari neyh,,
esok la plop,,

saya suka shopping!


assalamualaikum


hari neyh hari isnin,, so macam biase, pasar minggu la akn kat tempat saya,, yay! =D saya suka sangat jalan-jalan walaupun kaki sakit atau da na tercabut,, hehe~ ta tau la,, maybe saya dibesarkan lam family yang ta suka jalan-jalan, so jiwa na jalan-jalan tu meluap-luap,, haha! frankly speaking eh! writing, my parents ta suka jalan-jalan,, susah sangat~ oh! sume orang ta suka jalan-jalan kan?! ya ya ya~ saya tukar,, BERSIAR-SIAR,, skematik la anda anda anda anda neyh,, hehe~


makan kat luar lagi la,, dalam setahun, huh! belom tentu boley makan kat restoran atau hotel,, selama saya idop teeett tahun neyh, ta penah agy saya pegi makan kat hotel ngan family,, restoran? boley kira ngan jari,, kenape?? ha~ sebab ibu & ayah saya ta suka makan kat luar,, & ibu saya boley masak lebey sedap agy dari kat luar sana tu,, haha! riak takabbur kau Anis,, ta baek,, =.=" Alhamdulillah,, ibu saya boley masak macam-macam,, plus, my mum sikit punyer paranoid ngan kebersihan yang ta berapa na dijamin kat luar sana tu,, =D


oh! jauh saya menyimpang nampaknye,, lepas balik dari pasar minggu lam kul7 cenggitu, tros abah bersuara ajak pegi beli barang,, hoh! melompat r saya,, ok bohong~ gembira saya! manusia suka bersiar-siar kan,, agypom, bukan senang abah na ajak oooo~ pegi la kami sekeluarga ke pasaraya Pantai Timur,,


ta pasti kat negeri luawww sana ade ke tak,, =.="

oh! saya sayang abah saya! mana ta sayangnye lepas anak-anak dye keje rembat barang pastu abahnye-kuarkan-dompet-tunggu-na-bayar,, =D memang seronok abes r kan klo keje rembat barang jerk,, ta kesah harga bape pom,, =.=" akhirnya, tibalah mase yang ditunggu-tunggu,, naseb jerk kali neyh pegi, hamek bakul,, klo hamek troli?? semestinya troli itu harus penoh,, hamek bakol, sikit je barang boley hamek,, tapi still penoh,, jeng jeng jeng!


bakol diusung ke kaunter,, sekian terima kaseh abah sila bayar kitorang tunggu hamek plastik jerk,, hehe~


sikit jerk beg plastik kan?

neyh barang-barangnya,,

neyh resitnye,, =.="

saya sayang abah! =.="

baek betol anak-anak cenggini,, hadoi~ robek dompet abah,, hehe~ barangnye sikit jerk,, hurmmm~ nampak ngat barang mahal! huh~  merajok ngan barang kang, baru tau,, werkkkk! =P

Monday, December 27, 2010

jom meLAKSA!


assalamualaikum anda anda anda!


ceria jerk bagi salam,, haha! tros ngan tajuk,, malas na makan kerepek a.k.a merepek bebanyak,, semalam, bape ai bulan entah! jap na check,, ha! 261210, buat makan kat umah,, makan laksa,, laksa kelantan + laksa penang,, wahahahaha~ sodap sangat! tapi saya bukanlah penggemar laksa penang yang tegar,, =.=" atas sebab baunya yang agak menyengat idong saya, saya pulaukan laksa penang tersebut,, hehe~


dari malam semalam, balik dari Kota Bharu kul8 malam, ta payah salin baju seluar, tros ke dapor untuk asingkan isi ikan,, na buat kuah,, kate adek, " ta payah na salin-salin baju,, jap agy na salin gop" ,, maka troslah saya ke dapur,, memang bau ikan abes r! memang da siap bagi wasiat da kat adek-adek,, 



" klo bangun pagi esok ko tengok aku ta de kat katil, carik la aku kat belakang pasu sebelah sangkar burung merak a.k.a tempat kuthek simpan makanan "



mane la tau kan,, haha! abes seliter sabun still bau ikan jugak,, =.=" makan-makan berlangsung lepas asar a.k.a petang,, ajak sedare-sedari jerk datang umah,, na penuhi impian si Elly yang na makan laksa penang neyh haaaa~ so, alang-alang tu, buat banyak teros,, happening jugak! seronok sebab abes sume laksa,, =D


da panjang bebel nampaknye,, kite proceed ngan gambar jerk,, =D


1st person yang datang umah,, awal-awal cakap ta mo datang =.="

makanan sampingan,, cocktail!! =D





i choose orange,, =D
kusyuk men jam,, =D
c kechik iman husna yang syomel!

Sunday, December 26, 2010

the day~


assalamualaikum


pelik ta tajuk? cam na kiamat je tajuk,, uish~ ape plop tulih cenggitu,, =.=" meh na panjangkan cket tajuk tu,, hari yang saya tunggu-tunggu selama 2 tahun,, 2tahun! 2tahun!2 tahun! ye~ ta pelu ulang bebanyak sebab sume boley nampak,, =.=" nape lame sangat? soklan tu musti anda anda anda na aju untuk saya kan? kan? klo bukan untuk saya, untuk sape agy?!


nape 2tahun tunggu? sebab masing-masing sibok,, cuti ta same,, opss! sebelom tu, anda anda anda musti duk pk saya tunggu jumpe ngan pakwe saya kan? kan? mane ade!!!!! tula,, concentration ribena tu penting,, eh kau! tetibe~ =.="


jumpe kawan la anda anda anda & anda~ dari matrix janji na jumpe,, i mean, jalan-jalan pegi sopim ke ape ke,, cenggitu,, slalunye pegi umah jerk,, tu pun bukan boley lame,, singgah kejap,, nasebaek driver sudi na benti,, klo dye cakap, ''maaf cik, saya cuma diarahkan untuk bawak cik ke satu tempat yang cik bagitau awal-awal tadi,, maaf ye cik",, ha! hamek kau,, jadi la 2tahun berjanggut bermisai duk tunggu,, oh! penipuan berlaku di situ,, =D


saya, bersama dua rakan yang sentiasa menghepikan saya, yang sentiasa membuat saya senang aty, yang sentiasa mendengar masalah saya, yang sentiasa melayan kerenah saya yang gila-gila :: wardati najihah :: sakinah :: oh! sangat seronok dapat jalan-jalan ngan dorang! happy sangat! ( + plop ngan sale mase tu, mau ta happy,, haha! )


banyak nampaknye tulisan yerk,, ta perlu sume tu! jom tengok 100 keping gambar yang saya sediakan,, haha! tengok sampai anda anda anda anda jadik mual, muntah & sakit kepale sampai ase na buang kepale,, hehe~
=D


dorang hamek mase 15minit na pilih oooo~
 * 2kali abang tu datang na hamek order tapi ta dapat na bagitau agy na makan ape,, cian abang tu,, =.="


thanx kay fer da treat! =D

our meals,, haha!
kay

tie







dye neyh kan, klo dapat makan, tros senyap,, =D

3pan pizza,, =.="


chicken hawaii, supreme & chicken supreme


manje sangat,, =.="




air free! pacik blakang bagi,, =D thanx pacik,, =D
blurppp! alhamdulillah~ =D

pastu, lepas kenyang menyentap pizza, kitorang turun kat basement,, pergh! baju tayah cakap,, memang banyak,, sampai pening sebab colourful sangat,, =D


muka ta tau na pilih yang mana,, =.="
cube teka, dimanakah saya??
konon muka cam hantu,, penat sangat~ =.="

bags,, colourful!

neyh seluar,, giler lawa dye susun! =D

fuh! da seharian duk round mall,, dari pagi sampai petang! da la manusia pom penoh,, mall tu da macam laotan manusia! macam-macam manusia saya jumpe,, pelik-pelik pulak,, =.=" ha! yang penting, sale pom banyak! duet?? duet tu yang ta bape na banyak,, haha~ sampai lenguh kaki duk pusing 1 mall,, huhu~ tapi ta pe,, hati tu hepi,, =D thanx kay & tie,,





p/s : christmas sale + year end sale buat saya gile,, @.@"

:: heart wif u ::